Arkadaslar Motora baya eski binenler hatırlarlar yolda giderken birbirini gören iki motorcu korna veya sellektör yoluyla selamlasırdı ki ben cok iyi hatırlıyorum ama şimdilerde bakıyorumda o kadar olmuyor ben büyük küçük motor ayırt etmeden her gördüğüm motora korna calıyorum selam mayetinde ama bazıları bakmıyor bile baya sinir bozucu bir durum::saad:: aslında birbirimize selam vermemiz ve herhangi birimiz zor durumda kaldığında durup yardım etmeliyiz diye düşünüyorum. varmısınız bu geleneği sürdürelim site sakinleri olarak bütün motor tutkunlarına aşılayalım. ben selam vermeye devam ediyorum sizleride beklerim.kazasız belasız iyi sürüsler
şunu şöyle yapalım kaskı ve genel güvenliği için yeterli sayılabilecek donanma sahip olanlara , efendilere verelim![]()
serseri tiplilere selam yok nedersiniz??
bu isin jargonunda korna yada seLLektör yaparak seLam vermek yok ki arkadas,
kendimizce bunu uydurup sonradan ben seLamLastim demenin bir manasi da oLdugunu dusunmuyorum..
seLamLasmak icin uygun suratLerde sag eL dostane bir sekiLde hafif kaLdırıLarak, gerci abartan arkadasLar simdi burda durup adamLa tokaLaşın yazmışım gibi davranacak amasürat uygun değiLse de görünen ayak dışa doğru hafif açıLarak ( dilErim bunu da ayağını kaLdır gidona koy demek oLarak aLgıLamazLar ) gerçekLeştiriLir..
Korna seLLektör heyooo bakıınn ben burdayımmm dan başka bir şey oLduğunu düşünmüyorum..
tabi oda var adam iplemio bide yolda adamın ne zoruna gidiyor yaa![]()
dattt datttt .....
bi selam veriyim dedim![]()
senin süpürgedende baya iyi ses cıkıyormuş![]()
Geçen yıl bizim buradan bir grup motosiklet geçti.Ben o sırada biraz turluyordum.Selam verdim.Korna bastım yok, kolumu kaldırdım dostaneyine yok.Yıttım kendimi, artık sizin gibi biri var burada diyerekten.
ale:Bir türlü karşı selam alamadım.Üstelik beni görebilecek hızlardaydılar.Çok zoruma gitti.Çok ayıp ettiler.:farao: