senin dayı daha çok 22 ,000 lar görecek..........
görürse sayende görür hacı bi çift maharetli el bi kaç yedek parca:cherry:
senin dayı daha çok 22 ,000 lar görecek..........
herkese selam
arkadaşlar ybr nin biyel kolu ve krank rulmanları kaç km de değişmesi gerekiyor bilen var mı hiç değiştiren oldu mu
HACI 250 LİLİK ALMA DERİM... 10500 YBR 250... BENDE HASTASIYIM AMA O PARAYA ER 5 ALIRIMN VALLA.........
Arkadaşlar selamlar tekrar, sahibinden.com'dan arayışlarım son buldu ve
http://www.sahibinden.com/2006_mode..._birlikte-14WQQaXQQ12050708WQQpXQQdisplayitem
ilan sahibindeki arkadaşla anlaştım. Malzemeler hariç 2000 ytl ye alacağım motoru. Ayrıca beraber yetkili servise götürüp göstereceğiz. Benim sormak istediğim bir kaç soru var bu noktada
1. 10700 de motor yani 10.000 bakımı geçmiş zaten arkadaşta belirtmiş ilanda... bu durumda ne kadara mal olur 10.000 bakımı ybr'nin?
2. Amortisörü sanayiden tanıdıklarıyla halledebileceğini eğer hallettiremezse işlerinden dolayı servisinde halledebileceğimizi söyledi. Bu durumda yan sanayi yaptırıldığında ciddi bir fark olur mu performans olarak?
3. Kontak kilidi sıkıştığından orjinal olmayan bir kilitle değiştirilmiş bunun kötü bir etkisi olabilir mi? Yani zor çalıştırma ya da kolay bozulma gibi?
4. Bir de motor sanırım bir kaç kere yan yatmış ama ciddi bir şey olmadığını söyledi satan arkadaş, ben motoru görmeye gittiğimde nelere dikkat etmeliyim bu konuda?
Şimdiden herkese çok teşekkürler![]()
kece patlatmasi sorun degil benim cbrimda basima gelmisti,keceler degisince gecmisti eskisi gibi olmustu..
onu merak etme yani..
arkadaşım ben olsam üstüne 500 daha verip daha temiz bi ybr alırım motor bana pek iyi gelmedi şimdi alacaksın bi sürü iş için rahat olmayacak o kontak kilidide ikidebir arıza çıkartır bana kalırsa alma derim...:cat::cat::cat:http://www.sahibinden.com/--ybr_125---36WQQaXQQ10204448WQQpXQQdisplayitem sen bide buna bak
açıkçası 0 almak istiyordum hatta almak üzeredeydim işten çıkarıldım
o yüzden elimdeki parayla ybrlenmek istiyorumbakalım servise bir göstericem ama işallah sorun çıkarmaz, çünkü bu fiyata bulabildiğim en iyisi bu izmirde
Bu önerdiğin linkteki motoru görüp beğenmiştim ama uygun değil. İlk olarak siyah değil, ikinci olarakta aydın plakaizmire aldırma ekstradan plaka masrafı felan
Bütçem kısıtlı o yüzden işte eldekiyle en iyisine odaklanıyorumhayırlısı bakalım..
Teşekkürler
Arkadaşlar selamlar tekrar, sahibinden.com'dan arayışlarım son buldu ve
http://www.sahibinden.com/2006_mode..._birlikte-14WQQaXQQ12050708WQQpXQQdisplayitem
ilan sahibindeki arkadaşla anlaştım. Malzemeler hariç 2000 ytl ye alacağım motoru. Ayrıca beraber yetkili servise götürüp göstereceğiz. Benim sormak istediğim bir kaç soru var bu noktada
1. 10700 de motor yani 10.000 bakımı geçmiş zaten arkadaşta belirtmiş ilanda... bu durumda ne kadara mal olur 10.000 bakımı ybr'nin?
2. Amortisörü sanayiden tanıdıklarıyla halledebileceğini eğer hallettiremezse işlerinden dolayı servisinde halledebileceğimizi söyledi. Bu durumda yan sanayi yaptırıldığında ciddi bir fark olur mu performans olarak?
3. Kontak kilidi sıkıştığından orjinal olmayan bir kilitle değiştirilmiş bunun kötü bir etkisi olabilir mi? Yani zor çalıştırma ya da kolay bozulma gibi?
4. Bir de motor sanırım bir kaç kere yan yatmış ama ciddi bir şey olmadığını söyledi satan arkadaş, ben motoru görmeye gittiğimde nelere dikkat etmeliyim bu konuda?
Şimdiden herkese çok teşekkürler![]()
10 bin kmdeki bir ybrnin hiç masrafi olmaz temiz kullanildiysa şayet görünürde bi sıkıntısı yoksa cigerdede sorun yok demektir:cherry: yag degişimi filtre temizligi yapabilirsin başka bişeylerle uynamana gerek yok yag degişimide kendin yaparsan 10-15 liraya halledersin servis biraz tuzlu olabilir![]()
Teşekkürler içim rahatladıçünkü bazı yerlerde buji felan masrafından bahsediliyordu. Aslında hiç bilmiyorum YBR 125 yağı nasıl değişir ama bir kere götürelim servise izler öğreniriz
![]()
Bu arada yağ değişimi, filtre temizlemeyle ilgili bilgi verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim![]()
hacı eger bu kmye kadar buji degişmemeişse bujide degişmek ister ben onu hesaba katmadim ben her 5 binde bilemedin 7 binde olmadş kazadan kazaya degiştiriyorum:queen::queen:
ngk bujiyi ben rialliden 4 liraya almiştim:mrgreen: ama ayni bujiyi 10liraya aldigimda oldu acemilik işte
SEDAT DOSTUM DAYININ YEDEK PARÇA MONTAJCISI OLARAK SENİN MOTORUN GÖKLERE ÇIKACAK... BUJİ Yİ SADECE BİTTİĞİ İÇİN DEĞİŞTİRECEKJSİN.......
en son ateşleme sorunu yaşamiştim hacı bujiden şüpelendim ama günahini almişim sorun bobinde çikmişti hatirlarsan degişimi yaptigimiz gün sende ordaydin:queen::queen::queen: