arkdaşlar diğer sayfaları okumadan gelip KYMCO cu arkadaşlar şuraya yazıp yaıp kaçmasın yaaar: sonra adamlar birbirine giriyor ,kymco cup u altından yapsa yine tutturamaz siz hala fasa fisodasınız bunu anlayın lütfen biz gelip kymco topiğine insanları rencide ediyormuyuz 4000ytl den aşşağı olmayacağını ben daha önce söyledim çünkü makinayı yakından görmeden anlamazsınız giden ister kymco alır biner ister honda ama herkes cup un ne olduğunu bilir:cat:
Arkadaşım veya abim ben kymco veya honda kullanmıyorum sadece o fiyata o motora rakip olabilecek veya size göre olamayacak bir model söyledim sakın yanlış anlamayın n hondanın nede kymco'nun avukatlığını yapıyorum yanlış anlaşılmak istemem yani o fiyata biraz tuzlu dedim ne var ki bunda.Hem yazıp ta bir yere kaçtığım yok.
Kendimi tutuyorum ! Forum kurallarını çiğnemiyorum ! Sevgiler , saygılar diyorum...r:
Bu arada bende Innova'yı satmak üzereyim üşteri çıktı,inşallah yenisi çabuk gelir...
Keşke içinizden gelenleri olduğu gibi dökseymişsiniz gerçi bu yazdıklarınızlada içinizden ne geçtiği anlaşılıyor diğer arkadaşa da açıklama yaptım yağtığımda bir art niyet görmüyorum bu yeni gelen enjeksiyonlu modelin fiyatının biraz tuzlu olduğunu o fiyattan daha ucuza yine kaliteli sayılabilecek bir model önerdim elbette hondadan kalitelidir demedim kimse yanlış anlamasın ne o motoru kullanıyorum nede hondayı.
Son düzenleme: