Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

polimik yok arkadaşlar polimiğin olacağı en son topic burası :)

aynen katılıyorum lütfen polemik yaratmayalım burada tartışılması gereken motorlarımız kimsenin kimseden aşşağı veya üst bir yanı yok hepimiz motorcuyuz hepimiz kardeşiz cevran, arkadaşımız bi an boş bulunmuş olmalı, hepimiz sakin olalım herkesin kendine göre haklı oldugu taraflar vardır...

yaw gereksiz sen yokken ne güzeldi şu topic geldin keyfimizi huzurumuzu kaçırdın.. gerekenler anlaşıldı mustafa abi..

Evet herşey ortada herkes de haklıyı görüyor zaten. Herkes efendiliğini korumuş olsa bu topic tadından yenmezdi.
Ayrıca, all rights reserved by www.motosiklet.net

Son düzenleme:
beyler lütfen ama konumuz motosiklet ve motorculuk yapmayın böyle konuyla alakalı yazışalım lütfen saygılar.

Haklısın ok..
Bi aksilik olmazsa ayın 7-8 i gibi fuarda olacağım.. bu topicden gelen var mı?

Son düzenleme:
inşallah gidebilirsem bol bol innova fotosu getireceğim.. motorun mahrem yerlerini bile çekmeyi düşünüyorum :)

quadro mesajları inceledim sakin kafayla bizde hata tmm kabul ediyorum sende diyeceksin ki dal kırıldı bi kere rüzgar özür dilese ne yazar neyse ya nerden kattım 20w40 hay katmaz olaydım bin pişmanım hayret bişey yaa 10w40 olacak acaba boşaltsam da 10w40 alsam olurmu ki yaw..

bunu bir yerden hatırlıyorum sanki bu innova ile beraber piyasaya sürülmüştü(yurtdışında tabi) innovanın galiba ekonomik modeliydi ama bunu çok geliştirdiler suprax 125 rr bile çıkmış

malum ülkemize sayılı ürün geldiği için haberdar olamıyoruz

daha etli butlu duruyor :cat:

Son düzenleme:
vaybe demek innova ile çıktı piyasaya dış ülkede hondanın parçalarından toplanıyor bizim tr gelen motorlar yeni gelecek olan innova inşallah getirirler 100 km'de 1,5 ltre yakıt tüketmekte belki orada var 100 km de 1,5 ltre yakıt tükenleri ve sürenlerde vardır ama tr ye sokmuyolar nedense..

zaten avrupa da innova 125i nin forum sitesi 2 yıldır kullanımda var...yani motor 2 yıldır piyasada yeni falan değil ama bize yeni geliceği için oda belli değil daha ama bizim için yeni

quadro mesajları inceledim sakin kafayla bizde hata tmm kabul ediyorum sende diyeceksin ki dal kırıldı bi kere rüzgar özür dilese ne yazar neyse ya nerden kattım 20w40 hay katmaz olaydım bin pişmanım hayret bişey yaa 10w40 olacak acaba boşaltsam da 10w40 alsam olurmu ki yaw..

estağfurullah... dal falan kırılmadı karşılıklı biraz celallendik sadece..öyle kırılma falan olmaz bizde.. dostluk tatlı, düşmanlık acı şeydir.. gönüller bir olsun topic şenlensin... :cat:

Bence 4100 lira çok tuzlu kaçar kymco straighte bir bakın eski kasayada yeni kasa innovayada taş çıkartır;)Hem fiyatıda 3.500lira gerçekten kaliteli hemde çin malı değil KYMCO.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Bence 4100 lira çok tuzlu kaçar kymco straighte bir bakın eski kasayada yeni kasa innovayada taş çıkartır;)Hem fiyatıda 3.500lira gerçekten kaliteli hemde çin malı değil KYMCO.

arkdaşlar diğer sayfaları okumadan gelip KYMCO cu arkadaşlar şuraya yazıp yaıp kaçmasın yaaa:pr: sonra adamlar birbirine giriyor ,kymco cup u altından yapsa yine tutturamaz siz hala fasa fisodasınız bunu anlayın lütfen biz gelip kymco topiğine insanları rencide ediyormuyuz 4000ytl den aşşağı olmayacağını ben daha önce söyledim çünkü makinayı yakından görmeden anlamazsınız giden ister kymco alır biner ister honda ama herkes cup un ne olduğunu bilir:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendimi tutuyorum ! Forum kurallarını çiğnemiyorum ! Sevgiler , saygılar diyorum...:pr:

Bu arada bende Innova'yı satmak üzereyim üşteri çıktı,inşallah yenisi çabuk gelir...

arkdaşlar diğer sayfaları okumadan gelip KYMCO cu arkadaşlar şuraya yazıp yaıp kaçmasın yaaa:pr: sonra adamlar birbirine giriyor ,kymco cup u altından yapsa yine tutturamaz siz hala fasa fisodasınız bunu anlayın lütfen biz gelip kymco topiğine insanları rencide ediyormuyuz 4000ytl den aşşağı olmayacağını ben daha önce söyledim çünkü makinayı yakından görmeden anlamazsınız giden ister kymco alır biner ister honda ama herkes cup un ne olduğunu bilir:cat:

cupu ilk yapan kim???? honda, daha sonra taklit eden kim yüzlerce marka cup deyince asla kymco vs bakmam şişirilmiş markalarla zaten işim olmaz.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar