İşte yeni motorum GV650 hayırlı olsun bana :P

Herkese t.ederim çok daha iyileri sizlerin olur umarım:rendeer:

yaptın yine yapcağını... ben dedim eski akülünü bana sat diye :D ama satmadın, babamla otursaydın sen her türlü verirdin o makineyi ona:D neyse hadi hayırlı "uğurlu" olsun

Ben bu başlığı görmemişim.

Uzun zamandır istiyordun. Muradına erdin.

Hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun Emrah kardeşim :) Ben Sinan Eskişehirden :) artık paso Eskişehir yaparsın. Toplantılarımıza bekleriz. 2-3 motor atlayın gelin. :) chooper'dan vazgeçememişsin :cherry:

hayırlı olsun kardeşim benimde sıradaki alınacak motrum gv 650
darısı başımıza ama yakıt olarak fazlamı yakmış ne haluk hocanın motoru istanbul adana arası bu kadar yakmamış km de yakıt olarak toplam değil ha km de ne kadar yaktığınıda bi eklesen sevinirim

Hayırlı olsun Emrah kardeşim :) Ben Sinan Eskişehirden :) artık paso Eskişehir yaparsın. Toplantılarımıza bekleriz. 2-3 motor atlayın gelin. :) chooper'dan vazgeçememişsin :cherry:

merhaba Sinan abi cruiserla yola devam ediyoruz işte en kısa zamanda görşmek üzere.sizleride bekleriz:)

hayırlı olsun kardeşim benimde sıradaki alınacak motrum gv 650
darısı başımıza ama yakıt olarak fazlamı yakmış ne haluk hocanın motoru istanbul adana arası bu kadar yakmamış km de yakıt olarak toplam değil ha km de ne kadar yaktığınıda bi eklesen sevinirim

teşekkür ederim.Yakıt olarak km de 13 krş yakmış gözüküyor şimdilik,73 bg bir motor için hiçte fena sayılmaz gibi...

Son düzenleme:
slm mrock hayırlı olsun.Allah izin verirse bende almayı düşünüyorum.yalnız sormak istediğim soru şu: bu makineyi alırken özellikle dikkat etmem gereken şeyleri anlatırsan sevırım.çünki aktarma farklı ve üretimden kaynaklanan bazı sorunlar var(depo şamandra ve gidonda civata gevşemeleri)bunlar yada buna benzer.beni bu konularda aydınlatırsan sevınırım.şimdiden teşekkürler.

not:arkadaşlar gv650 arıyorum bilen duyan varsa haberdar ederseniz sevinirim.

Hayırlısı olsun uzun süredir sahibinden de satılıktı bu makine 7990 fiyatı vardı,kazasız sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar