[Kütahya - MT]

mtk

ben de biliyorum yav birkaç tane :D

pazar günü ıslak ve soğuktu ama çok eğlendik :bounce:

kardeşim fotolar için çok çok saol yüregine saglık ha şöyle ya eylenmesini bilen biri helalllllllll

mtk

ben teşekkür ederim abi güzel yorumun için :) çamurda gitmek zevkli olduğu kadar yorucu da oluyor, hele de arka teker çamurdan kilitlendiyse :D
ama deyiyor tabi :)

abi krize giriyom valla ah imkanlar ah napayım abi resimlerle idare ediyom:pr::pr::pr: ben crosumu niye sattımmmmmm

Aman Tahir onlar nası fotolar öyle.ben yanınıza bile yaklaşamam bu durumda.Eminim tadı başkadır...

mtk

eyw. yorumlar için tşkler.. kendi çapımızda eğleniyoruz işte :) gelin hep beraber dağa çıkalım :)))

ah ben ahhhh
resim200281ke3.jpg

resim200312nw8.jpg
[/URL][/IMG]

eylence budur alp arslan o motor satılırmı metin abi sen nerdesin

Son düzenleme:
yaaa çok pis beee!!! :)) abi buraya bir hata yaptın girdin diyelim çıkınca eve gidemezsin ya:D ama eminim çok eğlencelidir, doğayla mücadele etmek..

yaaa çok pis beee!!! :)) abi buraya bir hata yaptın girdin diyelim çıkınca eve gidemezsin ya:D ama eminim çok eğlencelidir, doğayla mücadele etmek..

Eve gitmeden önce benzinlikte bi iç dış komple yıkama yaptırıyosun.
Değil mi İsmail elbiseler üstünde iken...:cat::cat::cat:
Sonra tertemis evlere...:cherry::cherry::cherry:

ah ben ahhhh
resim200281ke3.jpg

resim200312nw8.jpg
[/URL][/IMG]

eylence budur alp arslan o motor satılırmı metin abi sen nerdesin

En son bıraktığın yerdeyim.:cherry::bounce:Bi ara gidip motorları çalıştıralım mı???:cat:

Son düzenleme:

mtk

Eve gitmeden önce benzinlikte bi iç dış komple yıkama yaptırıyosun.
Değil mi İsmail elbiseler üstünde iken...:cat::cat::cat:
Sonra tertemis evlere...:cherry::cherry::cherry:

aynen öyle :queen: motora su tuttuğun makinayla kendini de yıkatıyorsun :) aynı şafak sezerin kutsal damacanada yaptığı gibi :D aklıma o geliyor her seferinde :mrgreen:

tabi benzinlikte ki millet de bunlar tam motorcu imiş diyorlar... ::baaas::::deliir::::fool::::xtongue: ama dağ tadından yenmez o kadar bi güzel oluyo

mtk

tabi benzinlikte ki millet de bunlar tam motorcu imiş diyorlar... ::baaas::::deliir::::fool::::xtongue: ama dağ tadından yenmez o kadar bi güzel oluyo

evet benzinlikte bizi o halde görenler uzaktan bizi takdir ediyorlar kendi aralarında :queen:

pazar günü asfaltta dolaşma ayarlasak gelen olur mu? yakın yerlere..

protesto hakkında eşzamanlı gösteri yapalım diyorlar. ne dersiniz?
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/55982-mtli-il-gruplari-lutfen-okuyun.html

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar