[Bursa - MT]

Eh olum Orhan dönek çıktın bak bi ha dönersen topikte dilime düşersin kimse kurtaramaz ona göre...:wiinkk:

ENGİN ( 5 OY)..................ÇAKA( 3 OY)
1-Kendisi.......................1-Kendisi
2-Mert..........................2-n_tuncak
3-Rıfat..........................3-Mustafa
4-Faruk
5-Orhan

Bu arada mitalist kardeşim bak türkçeyi katletme lan emi canım benim.Cümleler kurallı-çatılı,kelimeler vurgulu-ulamalı olsun,Da Vinci şifresi gibi ne bu lan olum bak alırım fotoğraf makinanın anahtarını.:cherry:

Son düzenleme:
Çaka kardeşim işler kızısıtı bunlar bizi tez elden diğer tarafa gönderecekler elbirliği ile

benim olayı düşündünmü arka yaslanma yerini nasıl yaparız.seni gecerken arkama yaslanmak istiyorum sen muhtemelen o sırada gidonun üstüne yatmış olsursun rüzar hesaabı:)

Reiz ;

Oğlum Gemlik' teyiz ikimizde ona göre, anladın sen onu :)

Engin ;

Koltuk kolay, hatta sen onu yarıştan önce getir bana. Ben bir iki hile yapayım, aslında gerenk yok ama olsun :p İşi sağlama alalım:) Hem anahtar hem de para :)

Barış ;

Oy için teşekkürler... Lan oğlum ben şu süngeri bekliyorum biliyorsun, isyan eden yerlerim var :):):)

Ufuk - AngelOfDeath

Doğum gününde konuştuk 250 $ bana yatırıyor :p Engin çatlaaaaa :):)

Son düzenleme:
Vayyyyyyyy vayyyyyy vayyyy topik izleyicileri,okuyucu ve taşıyıcıları,Çaka son bir atakla 2 oyu birden hazinesine kazandırdı,kimbilir ne tehditler savurdu,hangi bacaklarına sıkmaya kalktı,bunların önemi yok sevgili izleyiciler önemli olan haticenin neticesi...

ENGİN ( 5 OY).............................ÇAKA( 5 OY)
1-Kendisi(Engindmn)........................1-Kendisi (ÇAkabey)
2-Mert(Rucerpark)..........................2-n_tuncak(Nevin Hoca)
3-Rıfat(Barannet)...........................3-Mustafa (Zakkokk)
4-Faruk(Feromen)..........................4-Barış(Arbetus)
5-Orhan(Reiz)...............................5-Ufuk(Angelofdeath)

Arkadaşlar durun yalnız bu yarış yapılamaz! Çünkü siz kardeşsiniz.Aldığımız son duyumlara göre topik Mt kardeşliği he he yarış bahane gırgır şamata şahane...
:):):cherry:

Son düzenleme:
Vayyyyyyyy vayyyyyy vayyyy topik izleyicileri,okuyucu ve taşıyıcıları,Çaka son bir atakla 2 oyu birden hazinesine kazandırdı,kimbilir ne tehditler savurdu,hangi bacaklarına sıkmaya kalktı,bunların önemi yok sevgili izleyiciler önemli olan haticenin neticesi...

ENGİN ( 5 OY).............................ÇAKA( 3 OY)
1-Kendisi(Engindmn)........................1-Kendisi (ÇAkabey)
2-Mert(Rucerpark)..........................2-n_tuncak(Nevin Hoca)
3-Rıfat(Barannet)...........................3-Mustafa (Zakkokk)
4-Faruk(Feromen)..........................4-Barış(Arbetus)
5-Orhan(Reiz)...............................5-Ufuk(Angelofdeath)

Arkadaşlar durun yalnız bu yarış yapılamaz! Çünkü siz kardeşsiniz.Aldığımız son duyumlara göre topik Mt kardeşliği he he yarış bahane gırgır şamata şahane...
:):):cherry:

Size F1 pistini açtırıcam :p yarışın yarışın.

Reiz ;
Ufuk - AngelOfDeath

Doğum gününde konuştuk 250 $ bana yatırıyor :p Engin çatlaaaaa :):)

olm ole konuştumla olmuyo bu işler benide ona bakarsan erdoğan özgür sado ibrahim abi destekliyo şimdi bende 4 oy dahamı almış oluyorum önemli olna siteye yazanlar kardelşim şişirme yapmayalım

yabikere motorun markasına bak skygooo asfallta işim olmaz cünkü gökyüzünde uçuyor olacağımm
anladın sen onu

Son düzenleme:
yabikere motorun markasına bak skygooo asfallta işim olmaz cünkü gökyüzünde uçuyor olacağımm
anladın sen onu

Hehe kanat takta iniş takımlarına zeval gelmesin :)

Bu arada o uçma olayını ben bi kere denedim asfaltta kalmak çok daha zevkli, sen beni geçicem diye tırmalarken ben aşşağıdan el sallarım sana...

Sen onu brak koltuk için ne zaman geliyorsun ? Yapalım koltuğunu... Yaw ben de ne biçim bi şeyim yaaa, kendi koltuğumu yapmadım, demire oturuyorum ama önce senin koltuğu düşünüyorum. Arızalı mıyım neyim :p

:):)

Hehe kanat takta iniş takımlarına zeval gelmesin :)

Bu arada o uçma olayını ben bi kere denedim asfaltta kalmak çok daha zevkli, sen beni geçicem diye tırmalarken ben aşşağıdan el sallarım sana...

Sen onu brak koltuk için ne zaman geliyorsun ? Yapalım koltuğunu... Yaw ben de ne biçim bi şeyim yaaa, kendi koltuğumu yapmadım, demire oturuyorum ama önce senin koltuğu düşünüyorum. Arızalı mıyım neyim :p

:):)

sağolasın kardeşlik o senin güzelliğin önce su zincir ve dişli olayını halletmem lazım yürür vaziyete getireyim sonra sana gelecem hem ziyaret hem ticaret olur önümüzdeki ay sanırım cıkartacam motoru zincir lastik gibi uzadı bu şekilde cıkamam zaten

:queen::queen:
Eh olum Orhan dönek çıktın bak bi ha dönersen topikte dilime düşersin kimse kurtaramaz ona göre...:wiinkk:

ENGİN ( 5 OY)..................ÇAKA( 3 OY)
1-Kendisi.......................1-Kendisi
2-Mert..........................2-n_tuncak
3-Rıfat..........................3-Mustafa
4-Faruk
5-Orhan

Bu arada mitalist kardeşim bak türkçeyi katletme lan emi canım benim.Cümleler kurallı-çatılı,kelimeler vurgulu-ulamalı olsun,Da Vinci şifresi gibi ne bu lan olum bak alırım fotoğraf makinanın anahtarını.:cherry:

ben kazanacağım bakarım çakayıda destekleyebilirim (uyan ey mt tehditedildim mecburen çaka diyorum )

Çaka yı destekliyorum.
Haneye kaydedilsin lütfen!

not: niye desteklediğimi bilmiyorum destekle dedimi desteklerim gerisini sormam!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende çakayı desdekliyorum oyum yazılsın lütfen

Bu arada mitalist kardeşim bak türkçeyi katletme lan emi canım benim.Cümleler kurallı-çatılı,kelimeler vurgulu-ulamalı olsun,Da Vinci şifresi gibi ne bu lan olum bak alırım fotoğraf makinanın anahtarını.:cherry:[/QUOTE]

tamam daa benim türkçem kıt öğrenim hayatım boyunca türkçe dersinden kaldımm bide msn de yada chat ta :p hep yabancılarla konuşuyorum ondan el alışkanlığı :pale:

İşte en son yapacağın yorum buydu inan ; MANTIK ben de bulunmayan bir meziyet :p:)

Boş versene bi aragaz çekti sonra tırstı kaçtı:p utanmasa al anahtarları yarışmayalım diyecek:):)

Bu arada gel artık şu izne beeee, oturalım iki sohbetin belini kıralım, :p

:):):)

geliyorum az kaldı :queen:

bu arada şu anımı paylaşmak istiyorum....

DÜN ÇARŞI İZNİNE ÇIKTIM ASKERİ KIYAFETLE, NİZAMİYE KAPISINDAN ÇIKTIĞIM ANDA 500 MT CİVARI Bİ UZAKLIKTA BİŞEY DUYDUM VE BU O OLMALI DEDİM... ŞAŞILICAK GİBİ AMA 46 GÜNDÜR RACİNG MOTOR GÖREMEMİŞTİM Bİ KAÇ DEFA SES DUYDUM SADECE ÖNÜMÜZ CADDE OLDUĞU İÇİN... VEEE ÇIĞLIKLARIM ARASINDA LAMBALARDA DURDU O ASİL R1... NE KADAR SEVİNDİĞİMİ ANLAMALI Kİ İŞARETİM ÜZERİNE ARAGAZ YAPTI BENİ KIRMADI... BENDE ŞIMARDIM BAKTIM ADAM BOŞ DEĞİL İŞARETLE HADİ BE Bİ TEKER BE... İÇİMİN YAĞI ERİSİN BE DERCESİNE ÇIRPINDIM... VEE İŞTE O AN TEKERE ALDI VE BENİM BİTTİĞİM AN... SONRA U DÖNÜŞÜ YAPIP FİLMİN TEKRARININ YAYINLADI... 3. DE HALA ORA DURMUŞ KOYUN GİBİ BAKAN Bİ ASKERİ GÖRÜNCE YANIMA GELDİ DURDURDUM VE ABİ 46 GÜNDÜR İLK DEFA RACE GÖRÜYORUM İZNİNLE ÖPECEM DEDİM VE TEKERİNİ ÖPTÜM MOTORUN O SICAKLIĞI HİSSETTİĞİMDE YÜZÜMDEKİ İFADEYİ GÖRMEYİ ÇOK İSTERDİNİZ EMİNİM... ÇÜNKÜ ARKADAŞLAR ARASINDA UZUN SÜRE MANYAK LAN BU MUHABBETLERİ DOLAŞTI :cherry: BİRAZ MUHABBETTEN SONRA MD İLE TAKILDIĞINI VE ÇARŞIDAKİ SAKARYA MOTORUN SAHİBİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM... EN KISA ZAMANDA UĞRAYACAĞIM YANINA EN AZINDAN SESİNİ FALAN DİNLERİM...:salut::salut:

evet arkadaşlar yarış olmasına karşıyız ama engin abi diyorum bende.. :)

şöyle bi değerlendirme yaptığımızda sürücü kısmında ikisinede güveniyorum... geriye makine kalıyor... ikiside çin... ve bildiğim kadarıyla çin motorları ne kadar kurcalarsan o kadar dert açıyor başına... (kendimden biliyorum) bu sebepten dolayı engin abinin kazanacağı kanaatindeyim ama yinede yarışmanı istemem engin abi çünkü karşılığındaki ödül tatmin edici değil ehuehuehe :queen:

n756008654_1209234_8571.jpg

GERÇİ BİRAZ CİDDİYETTEN UZAK, (KANUNLARDA NİZAMLARDA EMREDİLDİĞİ GİBİ DEĞİL YANİ :p) SANIRIM BUDA KARŞIMDA O ANDA KOMUTAN OLMAMASINDAN KAYNAKLANIYO :p

Son düzenleme:
Ben De Çakayı destekliyorum. DEsteklemezsem rüyalarıma girer :)

:queen::queen:

ben kazanacağım bakarım çakayıda destekleyebilirim (uyan ey mt tehditedildim mecburen çaka diyorum )

Çaka yı destekliyorum.
Haneye kaydedilsin lütfen!

not: niye desteklediğimi bilmiyorum destekle dedimi desteklerim gerisini sormam!

bende çakayı desdekliyorum oyum yazılsın lütfen

Çaka'yı destekliyorum....arkandayım dostum.

Yürrü lem çaka !!!

Rüzgarın oğlu... Engin dikkat et çaka' nın rüzgarına kapılmaaaaa :)

Beni " can-ı gönülden " :bounce: destekleyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...:)

Enginim Dumanım ne iş kamu oyu yoklamasında gerilere düştün kardişşşş, bak bak bursa mt yetmedi şehirler arası destek alıyorum :) her şey anahtar için :p

Yucika dostum destek için teşekkürler emmeee şike olduğunu bu kadar belli etmeseydin keşke yahu, bu arada gözümden kaçmadı BMW ler 3 olmuş :pr: ben daha bi taneyi yürütemiyorumsen 3 lemişsin, hayırlı uğurlu olsun, Allah tekerini düz bastıra. Resim istiyorum:)

Betamix ben hala doktoru arıyamadım biliyor musun :pale: Ama getiricem benim emektarı istanbul a bu şart oldu... Onun cezası doldu artık biraz ilgiyi hak ediyor...

engin abi çaka seni dış desteklerin gücüyle harcadı gibi hemen atağa geçmen lazım

mami baş parmağını görüyorum güzel ver selamı salla kolları çek dizleri :p yürübe mami en büyük asker bizim asker:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar