ss ile yapacagin belli, vinnnnnnnnn' dan ibaret.. o da asfalt musaade ettikce, touring sehir icinde cok bayiltir ama konforu iyidir, naked yuksek hizda seni delirtir, ruzgarla bogusturur ama ses ve goruntusu hayranlik uyandirir,
VFR, FJR, Bandit, XJR , CBF lere bak..
ben touring al derim. keyif acısından süper makinalar. oturuşu ve kullanışı rahat
gsr600 hem görünüm hem ses hem de yeterince hızlıdır bi araştır istersen
gsr600 hem görünüm hem ses hem de yeterince hızlıdır bi araştır istersen
ben önermiyorum zira bu arkadaş ne aradığını bilmiyor kendi motorumu ne aradığını bilmeyen bir adama tavsiye etmem
içlerinde hoşuma giden FJR var ancak 1300lük motorla şehir içi yapmak zor değilmi 2. vitese geçilmez bence heleki istanbul trafiği :S vfrde hoşuma gidiyor ama tipi kayık biraz diğer motorlar pek ilgimi çekmedi :/
yook yook, oole guzel geziyor ki sehir icinde, cok yuksek torka sahip oldugu icin aksine yuksek viteste geziyorsun, gaz acmana gerek yok, motorun torku seni guzel guzel gezdiriyor.. Vfr bir enteresan, tipine bende alisamadim, akraba evliligi ss gibi olmus,, ama performansi ve konforu muhtesem, kawa nin zzr si var ama o da cok buyuk..
gsr600ü biliyorum ya şey ben böle ss gibi görünen bir şey istiyorum örneğin bmw f800 st gibi ( onuda düşündüm ama 30milyar :S ) yani böyle işte
çok saol ya süper fikir paylaşıosun