supersportlarla uzun yol zevk verir mi

ben önermiyorum zira bu arkadaş ne aradığını bilmiyor kendi motorumu ne aradığını bilmeyen bir adama tavsiye etmem

Kendi motorumu böyle konulara alet edemem hıhh :ppP

kaos3437, Taşlık yolda ölür bitersin, otobanda keyfine diyecek olmaz... O yüzden ben sana transalp le hornetin bir konbinasyonunu vereyim, bir bmw motoru fiyatına hemde:p

Bence cebinde paran varsa ve istediğin motorada kesin karar veremiyorsan muhtemelen ilk alacağın motor seni tam tatmin etmeyecek ve gözün hep başka markaların farklı modellerinde olacaktır. Bu nedenle sana tavsiyem çevrende uygun fiyatlı temiz ikinci el bi motor al. (Temiz olmalı ki zarar etmeden rahatlıkla satabilesin.) Çevren sana ne tavsiye ederse etsin emin ol ki insanların zevki o kadar farklı ki, benim için güzel olan sence beş para etmez olabiliyor. Bir de motora bir kaç dakika binip test ederekte anlayamıyorsun sana uygun olup olmadığını. En güzeli alıp belli bir süre kullanmak. Al beğendiğin SS makineyi bi sezon bin sana uymassa da alıcısını bulduğun anda sat. Emin ol beğeneceğin başka motorlar çıkacak ve kullandıkça işte bu benim motorum diyeceğin motoru bulacaksın. Bu zevk işi bakarsın ki her sezon başka motorun tadına bakıyorsun. Sana tek tavsiyem Sıfır motor alma. Pişman olursan geriye dönüş çok zor oluyor, çok zarar ediyorsun. Ne alırsan al Kazasız Belasız binersin inşallah. Saygılarımla..

çok saolun arkadaşlar yarın honda ile yamahaya gidip motorları yakından inceleyip test sürüşü talep edeceğim bu arada ozeronder sana çok teşekkür ediyorum beni çok aydınlattın yarın gidip motorları yakından görüp inceleyip test sürüşü talep edeceğim ve bu motorları uzunca bir süre ölçüp biçeceğim şimdilik hoşçakalın yarın herşeyi anlatacağım sizlere

BB

hmmm ya ben ss çok seviorum ama bana öyle bir motor lazım ki 600ve üstü olucak hem şehir içinde hem şehir dışında sürmek rahat olucak bir birazda tip olucak :D çok mu şey istiorum : / eğer böyle bir motor biliyorsanız paylaşın lütfen maximum 25 milyar bütçem var

Burada tarif etiğin motor bence 600 naked /roadster kategorisine giriyor.
Bana kalsa;

1) Yamaha FZ6 Fazer
2) Honda CB600F Hornet
3) Kawasaki ER6F
4) Suzuki Bandit

Fazer bu motorlar arasında biraz daha öne çıkıyor.Avrupa ve Türkiye'de bu kategoride yanılmıyorsam açık ara en çok satan motor.Forumda başlığı var, içerik / paylaşım / bilinç seviyesi olarak forumdaki en iyi model başlıklarından biridir aynı zamanda, baştan sona okumanı tavsiye ederim.Dün sabah 8'e kadar bir çırpıda okudum hepsini:)

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/8643-yamaha-fz6-fazer-hakkinda-hersey.html

Hayat senin tarz sennse yolculukda senin kararin olacaktir ben kimseye sormamisdim Kocaeliden Antalyaya giderken ve bambaska bir zevk yine olsa yine gidermiyim....hemde defalarca....bence tadina var ve ben 2 mola ile gitmistim yaklasik 630km sanirim Kocaeliden...uzun sure motosiklet ustunde kalinca dikkat dagilmasi oluyor buna cok ama cok hazirlikli ol yorgun hissettigin an dur bi cay molasi ver....ben uzun yola bayilirim yaw....

Ben 2005 yılın da sıfır aldığım 600 rr' ımla rodajı bittikten sonra mersin,konya,ankara,istanbul,tekirdağ oradan da istanbul,bilecik,kütahya,afyon,burdur,antalya mersin yaptım. Tabi ki bir kaç günde değil. 15 günlük bir geziydi. Giderken ankarada ,dönüşte de kütahya da bir er gün kaldım. istanbul ve antalya da biraz tatil yaptım. Hem otobanda hem de otoyolda keyif aldım. Bu gezide sadece sağ elim uyuşuyordu onuda uzun inişlerde dinlendiriyordum. Bence herkes motorlarıyla uzun yol yapabilir ve zevk alabilir. Yeterki motor olsun. Ayrıca ozeronder e katılıyorum.

Bence sen ne tarz birşey istediğine kadar ver. SS diyorsan cbr serilerine bak. GSX-R 600 da olabilir.

yazan oldumu bilmiyorum ama sana güzel bi fazer s2 yakışır okadar bütçem yok dersende fazer olsun oda yeter

kimse değindimi bilmiyorum xx 1100 ss touring deneyebilirsin
üretimi bitsede son 15 yıldır üretilip alışkanlık yapan bir model yan çantalarıyla oldukça göz dolduran bir görünüme sahip hem honda hem 1100 hem touring idare ediver ..

Bence uzun yol dedin mi enduro,
Suzuki vstrom
hondanın varaderosu yada yeni transalp olabilir..
Tabiki bmw olursa o ayrı bir tad, 2. el 1200gs alabilirsin o paraya..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar