[Adana - MT]

Yaf bu çocuğun kısmeti mi yok ne zaman karşılaşsak kaza yapıyor,Osmx yine kaza yaptı bu sefer arabayla bize gelirken kavşakta çarpışmışlar,vuran adam fasılalı kırmızı ışıta geçiyor,ön sol hoşaf,allahım yarabbim ne kısmetsiz çocuk

Büyük geçmiş olsun, osmana birşey olmadı inşallah :pale:

arkadaşlar okudugunuzu anladınızmı.aloooooooo.yoksa başımın çaresine bakacağım.

adaşım program ne :silent:

Son düzenleme:
osmana buyuk gecmıs olsun ....arkadaslar ben yarın pass mısafırlerım vaaar teee trabzondan daaa

Yaf bu çocuğun kısmeti mi yok ne zaman karşılaşsak kaza yapıyor,Osmx yine kaza yaptı bu sefer arabayla bize gelirken kavşakta çarpışmışlar,vuran adam fasılalı kırmızı ışıta geçiyor,ön sol hoşaf,allahım yarabbim ne kısmetsiz çocuk

yaa abi hiç sormaya yaa tam gününde kaza yaptı çok üzüldüm :pr:
Allah daha kötüsünden esirgesin:salut:

adaşım program ne :silent:[/QUOTE]

yav adaşım yazdım ya okusan ..beyler baktımki sabah kimse birşey yazmamış ozaman başımın çaresine bakar kendimce pazar günümü değerlendiririm.hepinize iyi geceler dilerim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Osmanda bişey yok çok şükür,arabada bişey yokmuş vuran arabada hasar var BMW imiş neyse ucuz atladıldı,proğram nedir bir bilsek ona göre yorum yapcem ama nereye kim gidiyor bilinmiyor

konuyu değerlendirirseniz ilerleyen zamanda memnun olurum hepinize iyi akşamlar bu arada gürsel motorun hayırlı olsun kuyruk doğrultma operasyonuna katılırım inşallah..
teşekkür ederim tekin abi :rendeer: çarşamba günü beklerim
Haluk abi supermiş bu ya :queen::queen: bunlar gerçekmi oldu yoksa biyerdenmi buldun ?:silent: Yani varsa devamı felan bakcamda
senin ne işin var mt lerde mütü lerde kalk dersine çalış ::11122::, önce şu karnenden haber ver bakem ::yanliss: takdir gelmiştir eminim :cat:
osmanım geçmiş olsun nedir bu ya:pr: Allahtan sana birşey olmamış.daha yenide bir yığın masraf ettin :salut:
osmana buyuk gecmıs olsun ....arkadaslar ben yarın pass mısafırlerım vaaar teee trabzondan daaa
abi senin misafirin hiçmi bitmez :queen:
slm adana mt sakinleri.

sanada selam şahin :rendeer: de pekte sakin sayılmayız:queen:

günaydın zafer :rendeer:

Son düzenleme:
Haluk okullar kapandı artık 12 ye kadar ne ediyon

abi sınav görevi var açık lise sınavları.

Haluk abi supermiş bu ya :queen::queen: bunlar gerçekmi oldu yoksa biyerdenmi buldun ?:silent: Yani varsa devamı felan bakcamda

gerçekten olmuşmu bilmiyorum ama internetten tabu replikleri diye ararsan bulursun.

geçmiş olsun osman'a bikan akıtmak lazım ona

bu arada bir plan yaparsanız ben 12:30 dan sonra boşum

Son düzenleme:
Öncelikle herkese günaydın...

senin ne işin var mt lerde mütü lerde kalk dersine çalış ::11122::, önce şu karnenden haber ver bakem ::yanliss: takdir gelmiştir eminim :cat:

Valla gürsel abi pek iyi değil karnem ilk defa oldu bende şaşırdım bi tane kırık var daha dun kendime gelebildim ama hala üzgünüm :salut::salut::salut:

Günaydın arkadaşlar,Osman kardeş geçmiş olsun mademki Trafiğe çıkıyoruz böyle şeyler hepimizin başına gelebilir Allah beterinden korusun.Saat 12.00 den sonra ben hazırım Muzaffer bana bir haber edersen seni öperim BY....BYE.:bounce:

çok teşekkür ederim arkadaşlar oluyor böyle şeylerde bu sıralar biraz fazla oldu hayırlısı allah beterinden saklasın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar