(adana Mt)demirgürsel'in Yeni Motoru,cbf 500 Hayırlı Olsun

Hayırlı olsun Gürsel kardeşim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :rendeer:

hondaa hayat ondaa bı test drıver olarak :)) gordum yasadım...hayırlı olsun gezılerde eskıtmek dılegıyle:))

Hayırlı olsun Gürsel kardeşim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :rendeer:
amin :cat: teşekkür ederim
İŞTE DOĞRU SÖZ VE KATILMAMAK İMKANSUUUZZZZZZZ:wiinkk:
:p :queen:
hondaa hayat ondaa bı test drıver olarak :)) gordum yasadım...hayırlı olsun gezılerde eskıtmek dılegıyle:))

teşekkür ederim ümitcim, geziler bizi bekliyor :cat: birde havalar düzelse :cyclopsan

gürsel abi cok sevindim sonunda aldın , ALLAH kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmanı nasip etsin. çok iyi bir tercih

Gürsel abi Hayırlı olsun. Sana yakışmış CBF 500. Kazasız guzel gunlerde kullanmanız dilegiyle.... Atrık YBR 'yi yenge kullanır. YBR yi satmayacagını biliyorum Kozan gezisinde söylemişdin "Büyük bişi alıp şehir işi küçük işler için YBR yi gezilere de Büyük motorla katılırım demişdiniz... CBF 500 güzel seçim... :cat::cat::cat:

gürsel sen gel osmaniyede mola ver haber verme peki abi
latifim hava erken karardığından devri aldığımız gibi adanaya erken yetişme derdine düştük inan :rendeer: aklımıza hiçbirşey gelmedi, ben çok üşüdüm karanlığa kalmak istemedim, bir gün yanına osmaniyeye geliriz :cat:
gürsel abi cok sevindim sonunda aldın , ALLAH kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmanı nasip etsin. çok iyi bir tercih
teşekkür ederim reşitim Allah razı olsun :rendeer:
Gürsel abi Hayırlı olsun. Sana yakışmış CBF 500. Kazasız guzel gunlerde kullanmanız dilegiyle.... Atrık YBR 'yi yenge kullanır. YBR yi satmayacagını biliyorum Kozan gezisinde söylemişdin "Büyük bişi alıp şehir işi küçük işler için YBR yi gezilere de Büyük motorla katılırım demişdiniz... CBF 500 güzel seçim... :cat::cat::cat:

çok teşekkür ederim :rendeer: ama ybr yi verdik, iki makina ağır gelirdi.

abi hayırlısı olsun allah kazasız belasız km yapmaya nasib etsin makine çok süper ya bende öyle bi alet olcak yemin ederim 3. kata yatak odama çıkarırım onu her akşam :)

Süper Moderatör (BBRR)
hayırlı olsun ... alah kaza bela vermesin ...en kısa zamanda koruma demiri taktır...

abi hayırlısı olsun allah kazasız belasız km yapmaya nasib etsin makine çok süper ya bende öyle bi alet olcak yemin ederim 3. kata yatak odama çıkarırım onu her akşam :)
teşekkür ederim :rendeer: abi sen şu yatak odana çıkarma işini iyi düşün bence :p
hayırlı olsun ... alah kaza bela vermesin ...en kısa zamanda koruma demiri taktır...

teşekkür ederim BBRR :rendeer: sırayla koruma demiri, ön touring cam, arka topcase olacak ama önce kısa zamanda ruhsatı üzerime alacağım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar