Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

BEYLER BUNU GÖRDÜNÜZMÜ? ? ? :) http://www.sahibinden.com/2009_mode...apsaminda-39WQQaXQQ12164638WQQpXQQdisplayitem ben ilk defa bu kadar detaylı gördüm.. aslında gv yi ilk gördüğümde keşke komple siyahı olsaymış demiştim.. şimdi vazgeçtim.. yada benim gözüm gri siyaha alıştı.. tabi zevk meselesi.. :)
koray abi ben canlısını gördüm fiyat sormak için gittiğimde parıl parıl parlıyodu içimden o an dedim " ah keşke şuan bunun için param olsaydıda bir sn durmadan alsaydım şunu" diye ama kısmet işte.. paramı biriktiriyorum şimdi inşallah en kısa zamanda alıcam

BEYLER BUNU GÖRDÜNÜZMÜ? ? ? :) http://www.sahibinden.com/2009_mode...apsaminda-39WQQaXQQ12164638WQQpXQQdisplayitem ben ilk defa bu kadar detaylı gördüm.. aslında gv yi ilk gördüğümde keşke komple siyahı olsaymış demiştim.. şimdi vazgeçtim.. yada benim gözüm gri siyaha alıştı.. tabi zevk meselesi.. :)

Arkadaşım gerçekten siyahıda çok güzel...Ancak GV250 ler zaten dizaynlarıyla ve boya nikelaj kaliteleriyle bütün renkleriyle çok yakışıklılar işte sana kamyon üstünde 2007 model ne dersin?
CIMG1766.jpg

artçı koltuğu istendiğinde takılabiliyor tarkan.. yağı değiştirirken sisibarı parlatmak için söktüler o zamanda acayip değişti görüntüsü.. typhoon merhaba.. doğru söylüyorsun gerçekten yakışıklı bizim oğlanlar.. :) o güç zaten ancak zincirlerle halatlarla zaptedilebilir.. iyi sabitlemişsin... :) nereden nereye götürdün onu? bu arada eskişehirde 2 buçuk sene kaldım.. inönü ilçesinde çalıştım.. hamam yolunda oturdum.. ve güzel bir şehir eskişehir.. kazasız belasız güzel sürüşler..

Amigo kardeş, benim baktığım OPET idi.. OPET marketlerde var. Litresi 8-9 lira idi. Ama CASTROL farklı yağ. Gerçekten o yağ süper arabamada CASTROL kullanıyorum. Ama eminim o yağın 10/40 daha da pahalıdır.
Bu arada gerçekten çete olduk mu ne! Epey bir sayı var. Sanırım heyecanlı en az 10 GV kullanıcısı var.. GV650 de çete başı olur:mrgreen:
Arkadaşlar Antalyaya beklerim. Burada sürüş yapılacak çok yer var!

slm arkadaşlar resim ekleyeceğim yakında siteye izmir den :D
birde zincire bakım yapmak istiyorm ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
nasıl pırıl pırıl duruyor maşşşşalllaaaahhhh... nazar değmesin.. kazasız belasız kullanmak nasip olsun.. darısı sıradaki dostlarımızın başına.. :) selçuk dediğin gibi çeteyiz.. bizmi kessek e 5 te yol.. ? bu arada eşinle küçük bi kaza geçirmişsin sanırım geçmiş olsun.. tekrarı olmasın inşallah..

naklov hayırlı olsun arkadaşım güzelmiş valla
darısı başımıza artık
naklov önceki sayfalarda nasıl temizleyebileceğin yazıyor aslında bir karıştır derim

naklov hayırlı olsun. kazasız belasız binmek nasip olsun. Bu arada bende S&T alcaktım ama bugün web sitesinde fiyatı görünce neye uğradığımı şaşırdım 2008 üretimi 2009 modellerle arasında 1000liradan fazla fark var :pr::farao::farao:

hayırlı akşmalar,
koray bey, ben o motoru dün akşam gördüm sahibinden.comda gv almaya niyet ettik ya baktım fiyat 6200 gibi sırıfı ile 1300 tl fark var arada. ben bunu pek anlayamadım, forumdaki arkadaşlar da yorumlarlarsa... 400 kmlik bir motror 1300tl farkla neden satılır ... yada 0 mı bu tarz ikinci el mi ne dersiniz...

ikinci elden o kadar korkmamak gerek bence.. şimdi düşününki motor alıyorsunuz ve 2 ay sonra acil başka bişey için para gerekli ve satoyorsunuz.. eğer titiz kullanılmış bir motor olursa bence o kadar fark çok gereksiz.. tabi bu benim fikrim.. ankarada çok sevdiğim bir abim var bmw ci..o 0 arabanın kontağını ilk çevirişte 10 milyar gitti derdi.. çok takıntılı insanlar vardır onlarda kendilerince haklıdır.. ilk ben oturucam o koltuğa diye düşünürler.. sonuç benim fikrim şu; düşük km temiz motor.. o aradaki kalan farklada korumanın en kalitesini alır insan.. hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.. inşallah içinize sinen gv lere tez zamanda binersiniz dostlar.. inanın dua ediyorum hayırlısı olsun diye..

Koray abi doğru diyosun 2. elden korkmamak gerekiyo. Bende 2. el almaya karar verdim 0 düşünüyodum ama bu fiyatı gördükten sonra hemde bu krizde 1000liradan fazla zam gelince neye uğradığımı şaşırdım. Şimdi paramı biriktiriyim önce ehliyeti sonra yavaş yavaş korumaları vs.. derken 2. el temiz motor bakıcam.

beni kocaadam abimiz cesaretlendirmişti bu konuda... benimde kaygılarım vardı.. şimdi iyiki ikinci el almışım diyorum.. gerçi paramda ona yetiyordu.. yazı bekleyip 0 alırım diyordum ama yazdıklarından sonra korkum geçti.. sonra orhanın motoru gördüm kullandım iyice emin oldum.. önemli olan temiz bulup sonrada temiz kullanmak.. umarım tez zamanda tertemiz motorlarınıza kavuşursunuz.. harika bir duygu.. gerçi ben gv mi darıcada bırakıp şubat tatili için balıkesire geldim.. bana kalsa 15 günü motoruma ayırırdım ama aileler malum.. :)

abi bide ben parça ve servis sıkıntısı çekmiyim diye st düşünmüştüm ama bunu görünce içim rahatladı inşallah yaz sonuna yada ortasında falan alabilirim. Bide abi siyahı acaip güzel parlıyo. resmen aşık olmuştum motora :)

abi bide ben parça ve servis sıkıntısı çekmiyim diye st düşünmüştüm ama bunu görünce içim rahatladı inşallah yaz sonuna yada ortasında falan alabilirim. Bide abi siyahı acaip güzel parlıyo. resmen aşık olmuştum motora :)

Motor alırsan sağlam bakımlı 2. el alıcaksın. 1. ele verdiğin para bir yana, rodaj süresinde yaptığın masrafda cabası, 2. el her zaman uygundur...

naklov hayırlı olsun arkadaşım güzelmiş valla
darısı başımıza artık
naklov önceki sayfalarda nasıl temizleyebileceğin yazıyor aslında bir karıştır derim

baktım önceki sayfalara ama bi alet varmış zincie temizlemek için ama nasıl temizleneceğini bulamadım

naklov hayırlı olsun. kazasız belasız binmek nasip olsun. Bu arada bende S&T alcaktım ama bugün web sitesinde fiyatı görünce neye uğradığımı şaşırdım 2008 üretimi 2009 modellerle arasında 1000liradan fazla fark var :pr::farao::farao:

tşk ederim ankara'da emekte bunun bir bayisi var ben orda görmüştüm st kanuniyi istersen biede oraya bak 4. cadde üzerindeydi bayi.

Son düzenleme:
s&t yeni fiyatlarını açıklamış :)
http://www.stkanuni.com.tr/Default.aspx
motosiklet alanlar şanslılar.
Global aradan çekildiği an S&T yedek parça stoğunu güçlendirdiğinde pazarda eski yerini alması hem sıfır hem 2. el pazarını ciddi oranda canlandıracaktır.:bounce:
japonla aradaki mütevazi fark korunuyor...
VL 250 INTRUDER... 10.990 YTL
Gv 25o... 8.825 YTL

Son düzenleme:
bugun çok güzel bir gezi yaptık arkadaşımla göztepe - inciraltı-sahilevleri-güzelbahçe-nallıdere- göztepe
resimlerimi paylaşmak istiyorum

Son düzenleme:
naklov baya güzel bir gezi olmuş :) güle güle bin Allah kaza bela vermesin. Bu arada egzozlar çok güzelmiş. Sesi nasıl çıkıyo?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar