Motosiklete hangi bagaj?

Merhabalar Arkadaşlar;

Bu gidişle bir adet scooter alcam konu genel olabildiği için genel bir başlığı uygun gördüm.

Benim öğrenmek isediğim motosikletler için hangi bagaj kapasitesi uygun olur?

Ben scooter ( Mondial 15 hs ) alıçağım için gezmeye cıktığımızda kaskı montu elimizde taşımayalım, market alış verişinde eşyaları yükleyelim, kilidini yedek kaskını ( eşim için ) yanımda taşıyabilim gibi... En uygun bagaj kapasitesi hangisidir.

Mesela koltuk altına tam kapalı kask sığar mı? yada 46 lt gibi bir bagaj hepsine cözüm mü? onu takıncada pizzaci gibi durmasın :D yani her şekilde eleştiriye acık olsun isterim.

Saygılarımla;

NOT: Bagaj olarak arattım ama genel bu konuda bir başlık göremedim, varsa gereğinin yapılmasını rica ederim.

zenon,topcase diye aratırsan sonuca ulaşabilirsin.46lt topcase işini görecektir.Sele altı bagaj kapasitesi 150HS'de dediğin malzemeler için yeterli değil.Ancak yarım kask ve bazı ufak tefek şeyleri sığdırabilirsin.

Motosikleti
ZX12R
150 hs bizdede var yarım kask bile sığmıyo bagaj altına ama sana tavsiye bu linleri incele işini görecektir he hayla işimi görmez diyosan sana panelvan bi transporte yakışır:) linkler
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44168
http://www.mondialmotor.com.tr/AKSESUARLAR/Cantalar/ARKA-CANTA-54-x-40-x-29-cm.html
bu ikisini incele işlerini görecek malzemeler bunlar:cat:

transporter...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :rendeer: :queen: :rendeer:

150 hs bizdede var yarım kask bile sığmıyo bagaj altına ama sana tavsiye bu linleri incele işini görecektir he hayla işimi görmez diyosan sana panelvan bi transporte yakışır:) linkler
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44168
http://www.mondialmotor.com.tr/AKSESUARLAR/Cantalar/ARKA-CANTA-54-x-40-x-29-cm.html
bu ikisini incele işlerini görecek malzemeler bunlar:cat:

Yav bunların biri 460TL diğeri 89TL :silent: ney göre kime göre bu para 460 olanın içinde 37 ekran lcd mi cikiyor :queen:

yok hocam yanlış görmüşsün 115 ytl hatta havale indirimi bile var kaça geliyo toplam bilmiyorum ama sana hepsi 250 ytl yi bulmaz bu parayada bu kadar oluyo

Motosikleti
ZX12R
al bi caddy bak keyfine yhaaa:):)

kask ve mont gereklı olmayacagı için çanta derdinde olmas:):)

al bi caddy bak keyfine yhaaa:):)

kask ve mont gereklı olmayacagı için çanta derdinde olmas:):)

Vay dal ga geciyorsunuzda ben bir yere gittiğimde kadınların canta taşır gibi butun gun kask tasımak istemiyorum. Ha eşeğe semeri ağır gelmez diyceksiniz ama :queen: sıcaklarda yok mont yok kask eldiven elerim kollarım dolu olsun istemiyorum. :rendeer:

sen mondialden vazgeç sana anca sym 250 gts nin bagajı denk gelir 2. eli 4 000 - 5 000 ytl arası :) ha okadar para veremem diyorsan asya 150 t1 lerin bagajıda büyük 2 tane kask alıyor bitane yazlık yarım kask koyuyorum bitanede tam kapalı olmayan önü camlı olanlardan alıyor başka bitane tam kapalı kask aldım çeneden açılanlardan onu almıyor büyük geldi en ucuz ve bagajı büyük olan motor benim bildiğim bu mondial 150 zatların kisiokadar büyük değil

sen mondialden vazgeç sana anca sym 250 gts nin bagajı denk gelir 2. eli 4 000 - 5 000 ytl arası :) ha okadar para veremem diyorsan asya 150 t1 lerin bagajıda büyük 2 tane kask alıyor bitane yazlık yarım kask koyuyorum bitanede tam kapalı olmayan önü camlı olanlardan alıyor başka bitane tam kapalı kask aldım çeneden açılanlardan onu almıyor büyük geldi en ucuz ve bagajı büyük olan motor benim bildiğim bu mondial 150 zatların kisiokadar büyük değil

Asya iyimiş gibi sen memnunmusun peki Asya nın bu modelini kullannanların toplandığı bir alan var mı sitede?

asya motor scooterleri hakkında diye bir başlık var sitede arattır çıkar ben memnunum periyodik bakımlarını yaptır yeter

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar