Hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela göstermesin :cat:
ya motor çok güzelde keşke bu tür motorlara kafa grenajını güzel uydursalardı hiç sevmedim kafa grenajını) bu arada hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim abim
içim eridi one ya yav calarlar fln onu orda aman iyi muhafaza et şom agızlıyım tutarmı tutar maşallah nazar degmesin çok güzel motor benim en çok begendigim modellerden kazasız sürmen dilegiyle
Teşekkür ederim sağolun....Hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela göstermesin :cat:
Çok teşekkürler.kim olursa olsun birisi motor alınca hele hele ilk motoru ve yeni başlıyorsa bende çok seviniyorum.Aynı duyguları paylaşan insanların çoğalması güzel...Cok sevindim inan senin adına.Allah kazasız kullanmayı nasip etsin.Ben ne zaman yazıcam buralara yeni motorumu aldım diye :salut:
Eyvallah teşekkür ederim saçlarda az tabi ghostrider benzetmesi normalmaşallah ghosrider gibigüle güle bin abicim:rendeer:
Amin inşallah çok teşekkürler...Hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah...
Amin Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin...hayırlı olsun allah bizede nasip etsin
Bursa ya yolunuz düşerse beklerim test etmiş olursunuz hemSeri makine bi test etmem lazım :cherry:
Teşekkür ederim sağolun....Öff yakıyor motor ortalığı hayırlı uğurlu olsun zevkle ev güle güle kullanın.