oto'dan vazgeçiren küçük makinem cbf-250

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım...adım mehmet İST/bayrampaşadayım inşaat teknikeriyim..ilk yazımı tanışma bölümüne yazdıktan sonra....; aracımın resimlerini ekliyorum...

işte huzurunuzda beni otomobilden vazgeçiren küçük makinem...​

Son düzenleme:

CBA

çok güzel duruyor motorunuz kazsız belasız
ön camınız da çok güzel olmuş yakışmış

Merhabalar MEhmet sende gizliden bir chooper aşkı sezdim sanki nedendir? :)

güle güle kullan arkadaşım arka lastiğe bittim tam benlik:)

Merhabalar MEhmet sende gizliden bir chooper aşkı sezdim sanki nedendir? :)

hislerin çok kuvvetli arkadaşım :) tanışma kısmında yazdığım gibi bu motordan hemen önce "2 aylık" bir tiger 250 maceram oldu tam 185 kg makine ama sade görüntü var işlev yok malesef..:)

hoşbulduk arkadaşlar...
hepinize ayrı ayrı teşekkürler...
evet arka lastik dikkat çekiyo :) orjinal lastiği değil...aldığımda öyleydi benden önceki kişi yeni takmış kış lastiği çok memnunum...

Son düzenleme:
gercekten motorunuz çok guzelmiş ama öndeki canta chooper için sanki biraz tabiki kendi zevkiniz bu arada arka lastiğin markasını ve modelini yazarsanız çoğu kişi sevincek gibi duruyor :)

jr.

bak hocam senin makineyi görünce ben bile araba anahtarımı dolabın arkasına fırlattım =) maşallah güle güle kullan hoşgeldin

güzel görünüyor kazasız belasız kullan.

o amortisörlerdeki ışıldaklarda gözümden kaçmadı karanlıkta bi foto isterim :)

gercekten motorunuz çok guzelmiş ama öndeki canta chooper için sanki biraz tabiki kendi zevkiniz bu arada arka lastiğin markasını ve modelini yazarsanız çoğu kişi sevincek gibi duruyor :)

evet daha önce tiger-250 vardı onda daha güzel duruyodu bu sosis çanta ama bunda da çok sırıtmadı diye düşünüyorum..ıvır zıvır küçük eşyalarımı koyuyorum içine iyi oluyo... lastiğin markasına hiç bakmadım.. ama isteyen olursa yönlendiririm...

bak hocam senin makineyi görünce ben bile araba anahtarımı dolabın arkasına fırlattım =) maşallah güle güle kullan hoşgeldin

:cat::cat::cat:

eywalla :) HOŞBULDUK ;)

güzel görünüyor kazasız belasız kullan.

o amortisörlerdeki ışıldaklarda gözümden kaçmadı karanlıkta bi foto isterim :)

tamam dostum :) :bounce:

Son düzenleme:
Hocam hayırlı olsun ALLAH güle güle binmeyi nasip etsin inşallah bir gün buluşupta gezeriz bendede grisi var inşallah bir gün buluşup gezeriz Saygılar:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar