[Mardin - MT]

Hayırlı uğurlu olsun diyorum.bende istanbul yaşayan bir mardinli olarak sevindim.Umarım bir gün rotamızı oraya cizeriz.Gezi düzenlenir.

Hayırlı uğurlu olsun diyorum.bende istanbul yaşayan bir mardinli olarak sevindim.Umarım bir gün rotamızı oraya cizeriz.Gezi düzenlenir.

Memnun oldum arkadaşım hoş geldin diyorum.:rendeer:
İnşallah yazın böyle bir rota cizerim, haber veririm eşlik edersin.:cat:

Mt ciler olarakta belki bir tur düzenleriz inşallah:) ordan hasankeyfe bahsetmek bile güzel yahu:mrgreen::mrgreen:

Çok görmek istediğim bir şehir Mardin:rendeer: Bi gün motosikletlerle Mardin'e geliriz inşallah:wiinkk:

MT sayfası da hayırlı olsun:rendeer::rendeer:

Çok görmek istediğim bir şehir Mardin:rendeer: Bi gün motosikletlerle Mardin'e geliriz inşallah:wiinkk:

resul kardeşim bu yaz gidecem ama sensiz senin makinayla 1 ayda varırız :queen:sen şimdiden yola çık :rendeer:

İnşallah gideriz bende çok istiyorum, İzmirden sonraki rotamı Cesur abi ayarlıyacak :)

Merhaba dostlar, ben Özgür, Ankara'da yaşan bir Mardinliyim,sitemizin hayırlı olmasını diliyorum. emomen seni de düşüncenden dolayı ayrıca kutluyorum. Hepinize selamlar sevgiler...:)

resul kardeşim bu yaz gidecem ama sensiz senin makinayla 1 ayda varırız :queen:sen şimdiden yola çık :rendeer:

haklısın aslında :queen::queen::queen:

ben de 2 sene sonra gideyim diyom, o zamana anca motor kullanmasını öğrenirim. Bi enduro yapıyım da iki seneye, o zaman iki ay önceden yola çıkmama da gerek kalmaz ;
:queen::queen:

Merhaba dostlar, ben Özgür, Ankara'da yaşan bir Mardinliyim,sitemizin hayırlı olmasını diliyorum. emomen seni de düşüncenden dolayı ayrıca kutluyorum. Hepinize selamlar sevgiler...:)

Merhaba hocam,aramıza hoş geldin:rendeer:
Özgür hocam Ankaraya geldigimde senide rahatsız edecegim biraz yüzsüzlük olacak ama :mrgreen: Tekrardan saygılar.

ben de 2 sene sonra gideyim diyom, o zamana anca motor kullanmasını öğrenirim. Bi enduro yapıyım da iki seneye, o zaman iki ay önceden yola çıkmama da gerek kalmaz ;

Resul sen gel halatla baglarız motorunu fark etmez, enduro alıncaya kadar Cesur abi idare eder seni :queen:

Son düzenleme:
hayırlı olsun bende mardinliyim izmirde yaşıyorum :)

hadiya bilmiyordum murat mardinlimisin seni çakma mardinli:bounce:

sen enduru alana kadar ben hayabusaya geçerim yani şansın yok ciyerim :queen:en iyisi artçım ol.:cat::rendeer:

Son düzenleme:
Merhaba hocam,aramıza hoş geldin:rendeer:
Özgür hocam Ankaraya geldigimde senide rahatsız edecegim biraz yüzsüzlük olacak ama :mrgreen: Tekrardan saygılar.

Rahatsızlık ne demek başım üstüne, bir hemşehrimi tanımaktan her zaman memnun olurum :cat: Görüşmek üzere...

oo topraklarım merhaba bende izmirde yaşayan bir mardin liyim

Mardin Mt yi görünce önce bi şaşırdım sonra aklıma cesur geldi hadi bakalım hayırlı olsun bende 2-3 yıldır gitmiyorum memlekete eskiden her sene giderdik özledim oraları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar