Hayırlı uğurlu olsun diyorum.bende istanbul yaşayan bir mardinli olarak sevindim.Umarım bir gün rotamızı oraya cizeriz.Gezi düzenlenir.
Mt ciler olarakta belki bir tur düzenleriz inşallahordan hasankeyfe bahsetmek bile güzel yahu:mrgreen::mrgreen:
Çok görmek istediğim bir şehir Mardin:rendeer: Bi gün motosikletlerle Mardin'e geliriz inşallah:wiinkk:
MT sayfası da hayırlı olsun:rendeer::rendeer:
Çok görmek istediğim bir şehir Mardin:rendeer: Bi gün motosikletlerle Mardin'e geliriz inşallah:wiinkk:
MT sayfası da hayırlı olsun:rendeer::rendeer:
İnşallah gideriz bende çok istiyorum, İzmirden sonraki rotamı Cesur abi ayarlıyacak![]()
emrullah öyle deme bu watari resul.çok yavaş bunu 1 ay önceden gündercez sonra biz gidelim :queen:beraber gidersek verem oluruz vallahi:cherry:
hayırlı olsun bende mardinliyim izmirde yaşıyorum![]()
resul kardeşim bu yaz gidecem ama sensiz senin makinayla 1 ayda varırız :queen:sen şimdiden yola çık :rendeer:
Merhaba dostlar, ben Özgür, Ankara'da yaşan bir Mardinliyim,sitemizin hayırlı olmasını diliyorum. emomen seni de düşüncenden dolayı ayrıca kutluyorum. Hepinize selamlar sevgiler...![]()
haklısın aslında :queen::queen::queen:
ben de 2 sene sonra gideyim diyom, o zamana anca motor kullanmasını öğrenirim. Bi enduro yapıyım da iki seneye, o zaman iki ay önceden yola çıkmama da gerek kalmaz ;
:queen::queen:
hayırlı olsun bende mardinliyim izmirde yaşıyorum![]()
haklısın aslında :queen::queen::queen:
ben de 2 sene sonra gideyim diyom, o zamana anca motor kullanmasını öğrenirim. Bi enduro yapıyım da iki seneye, o zaman iki ay önceden yola çıkmama da gerek kalmaz ;
:queen::queen:
sen enduru alana kadar ben hayabusaya geçerim yani şansın yok ciyerim :queen:en iyisi artçım ol.:cat::rendeer:
Merhaba hocam,aramıza hoş geldin:rendeer:
Özgür hocam Ankaraya geldigimde senide rahatsız edecegim biraz yüzsüzlük olacak ama :mrgreen: Tekrardan saygılar.
Rahatsızlık ne demek başım üstüne, bir hemşehrimi tanımaktan her zaman memnun olurum :cat: Görüşmek üzere...
evet mardinliyim abi :cat: ben ablamın kardeşiyim :queen: o mardinli ben degilmiyem ?hadiya bilmiyordum murat mardinlimisin seni çakma mardinli:bounce: