İşte yeni motorum GV650 hayırlı olsun bana :P

hayırlı ugurlu olsun,tekerin düz bassin yollara kardeşim....
güzel bir seçim hyo gv.650 çok karizmatik bir motosiklet,maşallah

bu güzel anımı bnmle paylaştığınız içinherkese teşekkür ederim

hayırlı olsun hocam tekerin düz bassın

Alınabilecek en kötü makinayı almışsınız. motor dediğin 1000 CC den başlar. üstüne üstlük kore malı. ( dandik ),rengide olmamış motor dediğin siyah olur yaramaz bu motor. verdiğiniz paraya yazık.atın gitsin.

iyiymiş :mrgreen: valla dudak ısırtan bi motor..Benimde favorilerim arasında..Egzosun da çok sofistike duruyo vallaha :)

oo motosiklet bizim memlekete gelmiş yaa hayırlı olsun abiii Allah kaza bela vermesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun sağlıcakla kullan..

hayırlı olsun motor hakkında ilk izlenimlerin nelerdir paylaşırmısın?

artçı koltuğu çok sert ve artıçı ayakçığı race benzediği için dizler yukarıda kalıyor.Sürücü kısmı çok rahat.Çok seri olduğu için artçılar chopper gibi değil racing gibi öndekine sıkı sıkı tutunması lazım bir kaçkez artçımı düşürme durumu yaşıyordun gerçketen çok seri bir makine.Sesi dikkat çekici.Dijital gösterge saati çok fonsiyonlu,saat, hararet,benzin ve hız göstergesi dijital,gece görüntüsü gerçketne güzel.Aynı zamanda ışık parlaklığı artırılıp azaltılıyor.Ve iki tane bağımsız km kaydedicisi var. 3. vites 160km/h a kadar ulaşıyor.Süspansiyonu sert ve şase uzun olduğu için asvalttan aşağı pek inmeye gelinmiyor.tahimini olarak 220 km/h sorunsuz ulaşır gibi geliyor.Ama 240 yapamıda duydum.Gazı açtığınız anda gerili bir yay gibi öne fırlatıyor.250cc tevribemden sonra çok seri geldi gerçekten.Dragstar650 almış olsaydım bu kadar şaşırtmayacaktı galiba...

Son düzenleme:
Bizim grubumuzda bi abimizde var turuncu renkli olanı, çok şık bir makina kazasız günlerde güle güle kullanın.

Mrock, unutma iyi motosikletçi, hızlı giden değil; kaza yapmayandır. Önemli olan ondan aldığın gezinti zevki unutma! Motorun yarış motoru değil, Gezinti motoru..
Güle güle kazasız kullan..:bounce:

Son düzenleme:
ya bende motordada arabadada hızı sevmiyorum ama hızından bahsetmek hoşuma gidiyor.. sanmam emrahın aklının kesmediği şeylere gireceğini adamın imzası belli :) :) :) VARMAK DEĞİL YOLDA OLMAK :) :) :) tekrar hayırlı olsun emrah...

hayırlı olsun güzel makina gerçekten
ama asıl ocak ayında ist-kütahya arası hem iyi cesaret hem de gerçek motorculuk. biz arabaya binmiyoruz hava soğuk diye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar