[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne demek kanka gönlümüm içindesin hamamdada yanımda :queen:

kızkançlar sizi gerçi bizde size destek veririz sizin topiğinizde :rendeer:

Gürkan abicim nie kıskanalım yahuu biz sizden önce cadıyla konuşmuştuk hamama gidelim kız kıza buluşup diee :)))) ama sizin haberiniz yok tabii kız kıza bi konuşmaydı :) Hem açalım bi hamam topiiii bakalım belki sizin muhabbetinizden korkup sitenin derinliklerine saklanmış olan bayan motor sever arkadaşlarımızda ortaya çıkar :p

Gürkan abicim nie kıskanalım yahuu biz sizden önce cadıyla konuşmuştuk hamama gidelim kız kıza buluşup diee :)))) ama sizin haberiniz yok tabii kız kıza bi konuşmaydı :) Hem açalım bi hamam topiiii bakalım belki sizin muhabbetinizden korkup sitenin derinliklerine saklanmış olan bayan motor sever arkadaşlarımızda ortaya çıkar :p

hade bakalım hayırlısı
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

GKN

yok sana hamam mamam, kadın kısmısı evinde oturur kocasını bekler:cherry:

yusufum .. ekürim ... hamamda yanımdan ayrılma eglenceyi kaçırma .. bukadar dost canlısı arkadaş bi arada bulamaız bi daha :D

hiç seni yanlız bırakırmıyım yaa ama 30 cm den fazla yaklaşmam sana :p

:) ya amma geyik yapmışssınız bee :) gitmeden böyle olduysanız orda kimbilir neler yapıcaksınız deliler :)))) Bu arada Cadı açç kızım bi hamam topiiiii bunlar gidiyo biz geri kalmayalım bizde gidelim.. Gerçi bizim topicte bi sen bi ben oluruz ama olsunnnnn :D

kilitletiriz o topiği :p

yok sana hamam mamam, kadın kısmısı evinde oturur kocasını bekler:cherry:

orjinal Laz :p

hamam mı:bounce:
bu kadar erkekle en son beş yıl önce askerde girmiştim :queen:
ama onlar sapık değildi
bunların hepsi sapık ne işim var bu kadar erkekle aynı hamam da

bu arada çiğköfte denilmiş dansöz de gelicekse ben varım :queen::queen:

kesinlikle katılıyorum. o zmn bende gelirim... :queen::bounce:

GKN

Son düzenleme:

GKN

bu arada dip not olarak geçmeden edemiyeceğim, organizasyona VAT 69 grubu eksiksiz olarak katılacaktır :cherry:

GKN

baco dilaver abiye eşref amca süprizi yapalım mı :queen::queen::queen:

bir misafirim var hamama eşref amcayı davet ediyorum . :queen::queen::queen:

tmm terzi eşo ikilisini davet edicem bugün, bizim arap iso da bonus olarak gelir:cherry:

imzanın açılımı nı merak ettimde
:queen::queen::queen:

GKN

bacomla beraber biz o hamamı yıkarız .... yani harabe ederiz anlamında diil ... yıkarız işte bildigiin yıkarız :queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen:

baco, muhtemelen bizden soora tarihi hamam olucak ve insanlar müze olarka gezmeye gidicekler..

-babaa, babaaa, bu duvarlar nasıl yıkılmışşşş???
-oğlum bi zmanlar bacolar vardı, onlar bu hamama teşrif ettiler, sağlam bi yıkadılarr, o gün bugün müze ve ören yeri olarak faaliter göstermekte :p:cherry:

girişede ikimizin resmi:cherry:

(baco m la sansürsüz fotoğrafımız olmadığı için sansürlemek zorunda kaldım:p)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar