arkadaslar boyu 1.72 65 kilo veya yakın olup hyo250r kullanan varmı aranızda???
bugün görmeye gittim cok büyük geldi gözüme.tecrube etme fırsatım olmadı gerçi ama hava bozmazsa pazar günü insallah.
arkadaslar boyu 1.72 65 kilo veya yakın olup hyo250r kullanan varmı aranızda???bugün görmeye gittim cok büyük geldi gözüme.tecrube etme fırsatım olmadı gerçi ama hava bozmazsa pazar günü insallah.
kardes hadı hayırlı olsun bakalım darısı benım basıma yaz sonuna dogru dusunuorum...bende 7- 6.5 bın ytl ıstıcem bılıosun konusuoduk zateen...ondan sorası dedıgın gıbı kısmet...
Benim boy 1,68 merak etme alışınca sorun olmaz:wiinkk: Bana da ilk üzerine bindiğimde çok büyük gelmişti, şimdi CBR600F bisiklet gibi geliyor.![]()
Benim boy 1,68 merak etme alışınca sorun olmaz:wiinkk: Bana da ilk üzerine bindiğimde çok büyük gelmişti, şimdi CBR600F bisiklet gibi geliyor.![]()
cuma akşamı o yağmurda sakaryaya gittim gece 11de yola çıkıp
berbat bi yolculuk oldu gerçi ama cumartesi sabahı final sınavım vardı
dünde dönerken sultanbeylinde kaldım en son opetten benzin aldım son benzinciden gişelerden çıkmadan önce rezerv ışığı yanıyordu yolda herley güzel giderken kalmak çok kötü oldu sorununda tam olarak ne olduğunu anlayamadm oda başka kötü bi konu
bujilerden kaynaklanıyor olaibilir segmanlardanda kaynaklanıyor olabilir çünkü motorun durumuda pekde iyi denemez arkada garajda yatıyor
yarın arkadaş gelip alıcak sanırım
Koptum valla ....Şimdi sana bi hayabusa lazım
evet dedikleri gibi alışırsın başlarda büyük gelir
usta valla hızır gibi yetişiyon imdadıma bu moral iyi oldu saolasın![]()
190 boy gt250r oyuncak gibi denge cok kolay kuruyomo kadar bel agrim yok uzun yol coooooook yaptim hic sorun yokkkk
Seni tebrik ediyorum Asım.Satış sonrası hizmeti bayiler bile vermezken sen maşallah elinden geleni arkadaş için esirgememişsin.O da şanslı ki senin gibi bir satıcıdan almış.Allah bahtını açık etsin kardeşim:cat:
valla bu olay benim bilgisayarını yaptığım müşteri gibi olmuş.
format atarım. msn nernde kurcamdiye arar. msn kurar plus nerden kurcam diye arar![]()
sabırlısın vallahi ben sinirleniyorum..
walla iyi sabır.tebrik ederim..
wasco sen ybr mı aldın![]()