nort yani kerem arkadaşımız kaza yaptı durumu iyi

iyi iyi, bişiyi yok..
evinde şu an, bi süre kolu alçıda kalacağı için evden pek çıkamıcak sanırım..
bi gün ayarlar hep beraber evine gider ziyaret ederiz..

niye len ayaktamı alcıda cıksın gelsin diçem de diyemiyorum keremi tanıdığım için :wiinkk:

Geçmiş olsun. Her iki tarafada acil şifalar. Bi keresinde bende bi bayana çarpıyodum cbr 125'le çok korkmuştum :S hissetiklerini birazda olsa anlayabiliyorum

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun kardeşim
allah beterinden korusun
suç bayandamıymış acaba :silent:

Bilekten kırık kötüdür. 2003 de bende sağ bilekten kırmıştım, bir defa alçıya alındı 2 ay kaldı sonra yanlış kaynamış deyip ameliyatla bir daha kırıp platin çivi ile tutturdular. Sonra da ufak bir operasyonla çiviyi aldılar. Hala uzun süre motor kullanınca sağ elim uyuşur. Asla eskisi gibi olmadı. İnşallah bu kardeş benden daha şanslıdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun :cat:

çok geçmiş olsun; en kötüsü,en beteri bu olsun... diyelim...

yapabileceğim,yardım edeceğim bir konu olursa seve seve yardıma hazırım...

Bilekten kırık kötüdür. 2003 de bende sağ bilekten kırmıştım, bir defa alçıya alındı 2 ay kaldı sonra yanlış kaynamış deyip ameliyatla bir daha kırıp platin çivi ile tutturdular. Sonra da ufak bir operasyonla çiviyi aldılar. Hala uzun süre motor kullanınca sağ elim uyuşur. Asla eskisi gibi olmadı. İnşallah bu kardeş benden daha şanslıdır.

Bende bilek ten 4 parmağımı kırdım oks ye 20 gün varken aradan bir buçuk sene geçti ters bir hareket veya çok zorlarsam ağrı yapıyor hala daha geçedi ama ne günlerdi harıl harıl oks ye çalışıyorum yarında dershane filan hiç bişey yok, dedim bu gece çıkıp biraz gezeyim, çıktım sonra basketbol oynamaya gittik gerisini az çok tahmin edebilirsiniz ufak bir ip ucu sımaç basmaya çalışırken oldu..

çok büyük geçmiş olsun kardeşim
allah beterinden korusun
suç bayandamıymış acaba :silent:
Suçun bayanda ya da nort'ta olması önemli mi Alper ya:silent:
Yayaya çarpılmış ne olursa olsun yayanın her zaman önceliği vardır.
Kötü bir durum.. geçmiş olsun arkadaşım:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar