MOTOPLUS Motosiklet Fuarı Hakkında Herşey - Motoplus Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Batu ya fuar için biraz davetiye ayarladım :p
p1020871mediumey7.jpg

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fuara katılan tüm firmalar ve bayileri fuar alanında oluşturulacak özel alanda 2.el motosikletlerini sergileyecek. büyük bir 2.el motosiklet pazarı kurulacak.
Motorunu bu pazarda sergilemek isteyen olursa benimle iletişime geçsin.

Ayrıca her fuar ziyaretciler elinde kaskları montları ile dolaşmak zorunda kalıyordu. Bu sene fuar girişinde büyük vestiyer bölümü oluşturulacak.

MOTOPLUS Motosiklet Fuarı için ÜCRETSİZ DAVETİYE alabileceğiniz yerler.

inşallah gökhanım.. mertle seni bağrıma bascam .. varmı buralardan bi isteğiniz kotra küçük maket tekne getireyimmi ;) yüzdürüsün küvette :D

Dikkat etde yeni üye sana kaymasın :mrgreen::mrgreen:

Ben maket motor istiyom boş gelme :p bide tekne maket tekneye binmiş olsun yani :cherry:

ozaman her ikinizede şişenin içinde maket tekne getireyim şişeleri kaybetmece oynarsınız aranısdaa :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen: mert sana acılı lahmacun siparişi verdim heran yeşil kawa kapını çalabilir benden para verme çocuğa üç beş bahşiş atsan kafii :queen:

Offff ulen offf bu fuarda olabilirimde olmayabilirimde nasil bir isdir bu eger olabilirsemde gec kalacagim biletim olmayacak vize bekliyorum onumusdeki hafta ici belli olucakmis dediler eger vize olmassa bende fuara gelirim ....ama biletsiz :( 2 kisiyim....

:mrgreen:Batu lahmacun seni kesmez sanırım yanma çoksa isot felan deen beni boşver sen :p

Bilet dedğiniz eliinizin kiri beyler kaçtane istiyonuz söyleyin yeterrr :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar