MOTOPLUS Motosiklet Fuarı Hakkında Herşey - Motoplus Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı

YAwww videolar adamı mest ediyor helalbeee :))) Gaza geldik düz bir alan bulsam o dragları çalışacam galiba:DD:mrgreen::cat:

Devrem bakarız:))):queen: yanılmıyorsam motor seni zorlar gibi bir mana var:):cherry::queen:

çok klas bir fuara benziyor...

baksanıza çin malı yok... en azından MONDİAL yok...

yoksa yanılıyormuyum...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
umarım güzel bi fuar olur tedarikçiler ve katılımcılar için..
haftasonu mt standında olucaz inşallah...
bir sonraki fuara katılmayı düşünüyomsuun erhan?

Gökhan bir sonraki fuar henüz net değil, o fuara katılacak firmaların listesini gördüm. Açıkcası katılmasakta olur fazla birşey kaçırmayız :cherry:

Fuarda motosiklet satışı olur mu.. Fuar indirimi gibi bi şey sözkonusu mu?

Bu Motoplus fuarda ilk defa fuar icinde 2.el motosiklet pazarı olacak. Tüm firmalar 2. el motorlarını sergileyecek. Eğer MT üyeleride motorları fuar boyunca satmak için sergilemek istiyorlarsa benim ile irtibata geçin. Talebe göre 2.el pazar alanında yer ayarlayacağız.

fuara kadar mutlaka bi buluşma yaparız zaten :cat: alperiden mi alıcaz biletleri?

Alper org. işini ayarlayacak.

çok klas bir fuara benziyor...

baksanıza çin malı yok... en azından MONDİAL yok...

yoksa yanılıyormuyum...

Şu an mondial gözükmüyor. Tam liste elime ulaşınca buradan yayınlayacağım.

Arkadaşlar merhaba hepinize..sizlere birşey danışacağım.110 cc motorum vardı bugüne kadar.Allah a şükür geçen hafta hayalim olan cbf 600 üme kavuştum. Tabiki şimdi sıra koruyucu kıyafetlerde.tecrübeni
ze güvenerek soruyorum fuarda kıyafet fiyatları daha ucuz olurmu .ben bursadan gelmeyi düşünüyorum.bu kadar yol yapmaya değermi kıyafet için .Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba hepinize..sizlere birşey danışacağım.110 cc motorum vardı bugüne kadar.Allah a şükür geçen hafta hayalim olan cbf 600 üme kavuştum. Tabiki şimdi sıra koruyucu kıyafetlerde.tecrübeni
ze güvenerek soruyorum fuarda kıyafet fiyatları daha ucuz olurmu .ben bursadan gelmeyi düşünüyorum.bu kadar yol yapmaya değermi kıyafet için .Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Bu kriz ortamında firmaların birşeyler yapması gerekiyor yapacaktırlar da almasanızda en azından bilgi sahibi olabilirsiniz,kaybedeceğiniz bir şey yok..

bu tür yerlere giderkene insanın parası gidior o yüzden yanınızda para taşımayın :) çünkü insanı gaza getiriolar aldırtmak için broşür alın yeter ben kendi durumumda olanlar için diorum tabiii :)

Çok değerli arkadaşlarım,büyüklerimMotorsiklet sevdasına tutulalı 7 ay oluyor ve bu sevgi gün geçtikce büyüyor.Bu gideceğim İLK FUAR...
Ve Fiyatlar hakkında sizden yardım isitiyorum.Fiyatlar pahalımı olur yoksa normalde dışarda satış fiyatından ucuz mu olur?

fuarda görüşmek üzere.. daha bilet temin edemedim.. fuarda kara borsadan satacaktım ne güzel yolumuzu buluyorduk :) ama şimdi kendim için bile bulamadım daha:(

hayırlı olsun yeni cbf:) değer valla bence gezmeye bile değer:)fiyat olarakda uygun oluyor

fuarda görüşmek üzere.. daha bilet temin edemedim.. fuarda kara borsadan satacaktım ne güzel yolumuzu buluyorduk :) ama şimdi kendim için bile bulamadım daha:(

motoon dergisi aldım dün 6 lira davetiye veriyor 5-8 şubat için

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar Bakırköy İDO'nun ordan fuara gidecek olan metroya ulaşım nasıl? Kartal'dan Bakırköy üzerinden gelecek arkadaşlar var da.

Super Moderator
Merhaba arkadaşlar Bakırköy İDO'nun ordan fuara gidecek olan metroya ulaşım nasıl? Kartal'dan Bakırköy üzerinden gelecek arkadaşlar var da.

idodan indikten sonra bakırköy meydanını sor meydana gelince bakırköy - metro minibüsleri var otobüs durağının orda kime sorsan gösterirler
ordan minibüse biniyorsunuz incirli metro da inip metroya biniyorsunuz ve havalimanı istikametine gidiyorsunuz sora CNR expo Fuar alanı durağında inip fuara geliyorsunuz:cat:

idodan indikten sonra bakırköy meydanını sor meydana gelince bakırköy - metro minibüsleri var otobüs durağının orda kime sorsan gösterirler
ordan minibüse biniyorsunuz incirli metro da inip metroya biniyorsunuz ve havalimanı istikametine gidiyorsunuz sora CNR expo Fuar alanı durağında inip fuara geliyorsunuz:cat:

Çok teşekkürler yeterli bi tarif oldu:cat: ileticem arkadaşlara:) Ulaşımı açıklarlarken sadece Bakırköy'e giden İDO'ya bininiz diyerek baya bi eksik tarif vermişler:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar