herkese iyi akşamlar arkadaşlarım.ben şimdi motordan inip anca eve geldim.daha gezecektim ama bacaklarım uyuşmaya başladı.ayaklarım dondu eve geldim.ya anladım ki pantolon şart.bu arada bugün gaz kesme problemi yaşadım toplamda 3 kez falan oldu.motor 3. viteste iken 6000 devire gelince 2-3 sn kadar gaz kesme demeyelim de motor o devirde sanki dondu kaldı sonra kaldığı yerden hızlanmaya başladı.ama çok keyifliydi.farları da çok tatmin edici.araç farı gibi yolu çok rahat aydınlatıyor.
selçuk abi bizim motorlarda on-off-res kısımları var.bizim motorlarda rezervde 2 litre benzin var.sen on konumu yerine res'de tutarsan motorda benzin bittikten sonra rezervi kullanmaya devam edecek ve depo tamamen boşalınca o zaman yolda kalacaksın.ama on konumunda tutarsan rezerve geçmeden benzin bitince motor duracak ve sen daha sonra rezerve alınca 2 litre benzini kullanmaya başlayacaksın ve en yakın petrol istasyonuna götürecek seni.
ayvalık'a bir ay kadar önce gitmiştim.kışın bile çok güzel bir yer.yazı bile düşünemiyorum.ama ayvalıkta tüm gv'ciler yazın toplanabiliriz.çok da güzel olur :mrgreen:
koray abi dün bağlantı bir anda koptu yazamadım.koruma demiri olayına bir şekilde cidden girelim.olmadı siz yaptırırsınız sonra sizinkinin fotosunu çeker ben izmir'den aynısını falan yaptırırım.
tarkan ha gayret az kaldı motoruna kavuşmana

hissedebiliyorum.
mamnaris dostum sanırım şubattakinde olmayacak st&kanuni.kymco venox'a bakabilirsin ama o fuarda.tabi hyosung bana göre daha hoş duruyor :mrgreen: