Ben şunu anladımki motosiklet kullanıken bayan yada erkek olmak farketmiyor. Önceleri bayanları daha çok sıkıştırdıklarını düşünürdüm fakat geçenlerde başıma gelen bir olaydan dolayı fikrim değişmeye başladı. E5 de önümde en sağdan giden 2 motora yol vermemekte ısrar eden bir jeep sürücüsü vardı ve kavga gürültü motorlar nihayet geçebilmişti, sıra bana geldiğinde adam indına ben geçicekken kapısını açtı ve nedeyse düşüyordum. Napıyosunuz Beyefendi öldürmeyemi çalışıyosunuz dediğimde adamın tepkisi çok komikti "hee tamam sen bayansın sen geç" oldu... Yani anlatmak istediğim bayan yada erkek olmak farketmiyor.. Kimi zaman bayan olduğumu gören sürücüler sıkıştırmak yerine tam tersi yol veriyorlar. Kimileride yol vermek yerine dalga geçip üzerime kırıyorlar... Magandalar her yerde her şekilde maganda... İster açık giyin ister kapalı giyin, ister erkek ol ister bayan... Ayrıca bayanların motoru tercih etmeme nedenleri sadece motosikletin ilgilerini çekmemesi.. Bayanlar keyiflerine düşkün olduklarından arabanın konforunu motorda bulamadıklarından motoru tercih etmiyorlar diye düşünüyorum. Araba kullanımındada aynı şey söz konusudur. Bayanlar genelde otomatik ve rahat araba tercih ederler, erkeklerse spor arabaya daha düşkündür. Ayrıca artık günümüzde scooter kullanan bir dünya bayan görebiliyoruz. Artık güvenilir ve düzgün motor kurslarınında açılmaya başlamasıyla bayanların önümüzdeki yıllarda bi hayli çoğalacağını düşünüyorum.
Bu arada "eğitlmeleri şart" olayınıda kınıyorum.

Eğitim gerekliyse bayana değil
motor kullanan herkese eğitim şart. Erkekler anasının karnında öğrenmiyor heralde motor kullanmasını... Bi şekilde arkadaşları, gittikleri kurslar yada başka bir şekilde öğreniyorlar eğitiliyorlar. Heee 1000 lik makinayı alıp 100 metre düz gittim ben artık motorcuyum diyip gazlamaya yarışlara çıkmaksa motor kullanmak yada eğitilmek bunu bayanda yapar rahat olun... Ama sonuçlarını siz benden daha iyi biliyosunuz. :farao: