Adana MT Mersin Elvanlı köyünde balık yemeğe gitti.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi afiyet şeker olsun.

arkadaşlar harika gezi olmuş :cat:
misafirim olduğundan katılamadım.canlarınıza, motorlarınıza sağlık, nice böyle güzel gezilere olsun.
@sencer-hüseyin kendinize iyi bakın.ilgi için sağolun :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar harika gezi olmuş :cat:
misafirim olduğundan katılamadım.canlarınıza, motorlarınıza sağlık, nice böyle güzel gezilere olsun.
@sencer-hüseyin kendinize iyi bakın.ilgi için sağolun :rendeer:

sen de sağol abim benim :) bir dahaki sefere mutlaka seni ve gelemeyen diğer arkadaşları da aramızda görmek istiyoruz :rendeer:

sen de sağol abim benim :) bir dahaki sefere mutlaka seni ve gelemeyen diğer arkadaşları da aramızda görmek istiyoruz :rendeer:

Arkadaşlar tekerlerinize saglık gercekten cok guzel gezi olmuş. Adana MT nin gelecegini 10.01.2009 cumartesi gunu Huseyinle karşılaştıgımda önrendim ama pazar gunu işin oldugu için gelemedim. Eşi funda Adana MT ile katıldıgım Kozan gezisindeki fotoları görünce ADANA MT ile gezilere katılmayı cok istiyorum demişti. Bu gezide kısmet olmadı. İnsallah Adana MT ile yapacagımız birdahaki geziye birlikte katılıcaz.
ADANA MT, KOZAN GEZİSİNDE BİZLERİ CÖK GÜZEL KARŞILADI. MERSİN' E BEKLERİZ DEDİK. GELDİLER AMA KARSILAYAMADIK. BU SEBEPTEN DOLAYI ADANA MT DEN KENDİ ADIMA ÖZÜR DİLİYORUM.. :rendeer::rendeer::rendeer:

geziye katılan,bizleri ağırlayan ve özellikle de beni artçı olarak kabul eden mustafa abime teşekkürler ediyorum.sağ olun dostlarım,iyiki varsınız.sevgilerimle.:rendeer:

umarım diğer resimlerde çabucak yüklenir.

hani diğer resimler abi hepsi bendeydi.

çok güzel olmuş..... abi sizde ufak cc makine yokmu... benim ybr 125 aranızda kaybolur.........

yok abicim kullanmıyoruz. :queen::queen: şaka şaka var tabiki de gelemediler bu hafta.

Mersin İl Temsilcisi
Arkadaşlar tekerlerinize saglık gercekten cok guzel gezi olmuş. Adana MT nin gelecegini 10.01.2009 cumartesi gunu Huseyinle karşılaştıgımda önrendim ama pazar gunu işin oldugu için gelemedim. Eşi funda Adana MT ile katıldıgım Kozan gezisindeki fotoları görünce ADANA MT ile gezilere katılmayı cok istiyorum demişti. Bu gezide kısmet olmadı. İnsallah Adana MT ile yapacagımız birdahaki geziye birlikte katılıcaz.
ADANA MT, KOZAN GEZİSİNDE BİZLERİ CÖK GÜZEL KARŞILADI. MERSİN' E BEKLERİZ DEDİK. GELDİLER AMA KARSILAYAMADIK. BU SEBEPTEN DOLAYI ADANA MT DEN KENDİ ADIMA ÖZÜR DİLİYORUM.. :rendeer::rendeer::rendeer:

cebin hep kapalıydı ama hüseyinden yaylaya gideceğinizi haber aldım ben...

GKN

pehhh, maşallah.. çok güzel gezi olmuş, şu soğuk günlerde bile içimi kıpırdatmaya yetti :)
elinize emeğinize yüreğinize tekerinize sağlık:)

mükemmel bi sürüş zevki yaşandığı, güzel güzel yemeklerin yendiği, temiz havanın oksijenin bol olduğu bi gün yaşandığı için tüm Adana MT'ye teşekkür ederim. Ama inanın sizden ayrıldıktan sonra benim canım çok sıkılıo yolda, Adanadan yumurtalıga 75 km yi tek başıma gitmek sıkıyoo. :(

hani diğer resimler abi hepsi bendeydi.

halukcuğum,gökhandakileri kastettim.

Haluk abi; Bora Abi ; bende de var bi kaç foto hele içlerinden bi kaçtanesi çok artistik :) dün aksam nette bi problem vardı açamadım bi türlü sayfayı bu akşam ekliyeceğim..

yaw adana harbi bomba ya =))

künefe canım çekti... !

şişecem :p

fotolar için tşkler..

wallaa harika olmuş geziniz :)
yıl oldu nerdeyse ben geziye gitmeyeli :salut:

bakmaya doyamadım fotograflara ki orada onları yaşamak nasıl zevkli olmuştur kimbilir...
muhteşem bir gezi olmuş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar