Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi afiyet şeker olsun.
arkadaşlar harika gezi olmuş :cat:
misafirim olduğundan katılamadım.canlarınıza, motorlarınıza sağlık, nice böyle güzel gezilere olsun.
@sencer-hüseyin kendinize iyi bakın.ilgi için sağolun :rendeer:
sen de sağol abim benimbir dahaki sefere mutlaka seni ve gelemeyen diğer arkadaşları da aramızda görmek istiyoruz :rendeer:
geziye katılan,bizleri ağırlayan ve özellikle de beni artçı olarak kabul eden mustafa abime teşekkürler ediyorum.sağ olun dostlarım,iyiki varsınız.sevgilerimle.:rendeer:
umarım diğer resimlerde çabucak yüklenir.
çok güzel olmuş..... abi sizde ufak cc makine yokmu... benim ybr 125 aranızda kaybolur.........
hani diğer resimler abi hepsi bendeydi.
Arkadaşlar tekerlerinize saglık gercekten cok guzel gezi olmuş. Adana MT nin gelecegini 10.01.2009 cumartesi gunu Huseyinle karşılaştıgımda önrendim ama pazar gunu işin oldugu için gelemedim. Eşi funda Adana MT ile katıldıgım Kozan gezisindeki fotoları görünce ADANA MT ile gezilere katılmayı cok istiyorum demişti. Bu gezide kısmet olmadı. İnsallah Adana MT ile yapacagımız birdahaki geziye birlikte katılıcaz.
ADANA MT, KOZAN GEZİSİNDE BİZLERİ CÖK GÜZEL KARŞILADI. MERSİN' E BEKLERİZ DEDİK. GELDİLER AMA KARSILAYAMADIK. BU SEBEPTEN DOLAYI ADANA MT DEN KENDİ ADIMA ÖZÜR DİLİYORUM.. :rendeer::rendeer::rendeer:
hani diğer resimler abi hepsi bendeydi.
halukcuğum,gökhandakileri kastettim.
Sencer ve Hüseyin kardeşime, eşim ve ben ilgi ve alakalarına teşekkür ederiz :rendeer:
yaw adana harbi bomba ya =))
künefe canım çekti... !
şişecem
fotolar için tşkler..
wallaa harika olmuş geziniz
yıl oldu nerdeyse ben geziye gitmeyeli :salut:
valla ne diyim. adanalı olmak varmış
afiyet olsun.