Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tek sıkıntısı o zaten

ardçının ayağı benim topuklarıma çarpıyor ama idare ediyoruz.çantaları daha geriye çekebilirdim bu seferde sinyaller engel oluyor

arkadaki düşünsün dimi :d ama böyle yakışmış ilk defa ybr olarak arkaya sepet takıpda yakışanını gördüm valla :mrgreen:

altaki motor da benim herhangi motorsiklet dergisine kapak olabilir :cat:

motorcu özgürdür ve motorunu seven tek biner zaten uzun yolda motoruda şöförude yormakdan başka bir işe yaramaz 125 cc mtrlar için konuşuyrum tabi. yan çantalar benmde hoşuma gidiyorr ama tekstil olanlar sert pilastikler ses yapıyor..
21jyotg.jpg

Son düzenleme:
motorcu özgürdür ve motorunu seven tek biner zaten uzun yolda motoruda şöförude yormakdan başka bir işe yaramaz 125 cc mtrlar için konuşuyrum tabi. yan çantalar benmde hoşuma gidiyorr ama tekstil olanlar sert pilastikler ses yapıyor..
21jyotg.jpg

ses yapabilmesi için oynaması lazım montajını iyi yaparsanız herhangi bir ses yapmıyor,bu konuda hiç şikayetim olmadı.

gökhan32: valla çok güzel bir enstantane yakalamışsın tebrikler:rendeer:

çantalar güzel olmuş ama biraz daha enli olsa daha iyi olurmuş... gökhan ybr de 1 numara... yakışıklı bir motora sahip........

Haftalardan beri motora binemiyorum doğru düzgün :pale: Hastalıklardır,dertlerdir,iştir .......:salut:
Off off şöyle bi yolaa çıkmak vardı şimdi

92777901ly8.jpg

ben yağmur çamur soğuk sıcak dinlemeden biniyorum..... derdimi tasamı kaygımı motorun üzerinde unutuyorum........... tavsiye ederim...

ses yapabilmesi için oynaması lazım montajını iyi yaparsanız herhangi bir ses yapmıyor,bu konuda hiç şikayetim olmadı.

gökhan32: valla çok güzel bir enstantane yakalamışsın tebrikler:rendeer:

Teşekürler Çok Güzel Çıktı Resim

çantalar güzel olmuş ama biraz daha enli olsa daha iyi olurmuş... gökhan ybr de 1 numara... yakışıklı bir motora sahip........

saol abi inş daha güzel resimler gelecek yaza tabi :cat:

arka çanta güzel olmuş ama arkaya oturan kişi ayaklarını arka basamaklara nasıl koyacak acaba biraz ayaga sıkısır galiba
Onun da çözümü var.Sinyalleri çamurluğa bağlamak için yeni bir aparat yapıp biraz daha geriye alıyorsun.Böylelikle çantalar da daha geriye monte edilebiliyor.Bende YBR varken yapmıştım.Çok da kullanışlı olmuştu.

o zaman ybrsine canta takdırmak isteyen kişiler takdırsın bence yaışıyor motoru bozmuyor yani tip olarak uzun yolla giderken süper oluyor ama ben fazla motorla uzun gezilere cıkmadıgım icin sırt çantasını tavsiye ediyorum

Süper Çıkmısınız Abdullah ABİ Yazın Buluşltumuzda İnş Böyle resimler çekiniriz

Son düzenleme:
alirsin dostum sabret bizde senin gibiydik ne zaman alcaz alcaz diye gün sayardik aldik...:wiinkk:

arkadaşlar sedat 57 arkadaşımızın kızının( ybr) sinin bobinini değiştirdik.... çok resim çekmiştik... detaylı anlatacaktık ama telefonun gazabına uğradık.. kurtara bildiğimiz bir kaç resim ile gösterelim size.........:queen::queen:

daha ilk resimler....

:queen::queen::queen::queen::queen:

daha birçok resim vardı geceye ait ama telefonun hafıza kartı ağrıza yapınca böyle oldu............. :queen::queen::queen::queen:

hacı daha erken buluşabilseydik resimler daha güzel olurdu cogu resim karanlik çikmis:mrgreen:eline saglik

ama ben daha okuyorum:pale:

bi ilk okulunu bitir ünivesiteye başla ehliyetini al eline daha sonra motor malesef böyle daha sonra rahat rahat gezersin inş

ama ben daha okuyorum:pale:

bi ilk okulunu bitir ünivesiteye başla ehliyetini al eline daha sonra motor malesef böyle daha sonra rahat rahat gezersin inş

sedat ve ramazan siz iyi anlaşıyonuz iyi iş yapmısınız her adam onu yapamaz :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar