motor satma yükselme meselesi vs.
zemheri´isimli üyeden Alıntı
Motorunu satan arkadaşlar yanlış anlamasınlar ama şunu anlamıyorum 0 km motoru alıyorsunuz daha rodajı bitmeden hadi efendim satılık ya kardeşim paranıza yazık değilmi birde büyük motor alacağımdan dolayı var tabiiki saygı duyuyorum burda amaç ukalalık değil...
Belkide ben çok zor şartlarda para kazandığım için böyle düşünüyorum,an 125 in büyüğünün yaptığını an 125 yapmıyormu acaba büyük konuşmayım ama çürüyene kadar süreceğim onu...satmak yok yola dewam.
Zemheri Kardeşim sana katılmıyorum...
HEm alıp pat satma konusun da hemde yükseltme konusunda neden dersen kısaca açıklayayıım.
Önce alıp satma meselesi...
Şimdi memleketimizn bilimum erkek evlatları motosiklet hastasıdır. Bu evlatların bir kısmı daha küçük yaşlarda olmazsa 40 ından sonra parayı balyaladıktan

sonra hayal kurmaya başlarlar...
Hatta bu hayaller AN 125 le değil genelde CBR 900 le başlar eşin dostun anlayanın akılllı ol, manyadın mı olum gibi uyarılarına cevap verirse Bu bir AN 125 olabilir. YOksa gider CBR 900 alır BMW 1150 - 1200 alır vs. ) İnternette sahibinden com. a bir bak 3000-5000 km de ne canavar gibi dev motorlar var satılık kimler satıyor sanıyorsun, işte bu hevesli kardeşlerimiz...
Şimdi arkadaşlar motosiklet, gerçekten keyif verici bir araç olduğu kadar bir sürü ezası ve sevene cefası vardır, işte ne oldum delisi ademoğlu kendini bir motorun üstüne attıktan sonra belli bir km sonunda (bunun kıçının ne kadar muhallebi yumuşaklığında olduğuna göre 500 ile 5000 km arasında değişir. İllallah eder ve zararın neresinden dönersek kardır deyu makinayı tabiri caizze ikinci ele gömer...
Haaa.. şu yok tatlısu yaz motorcusu yok tam zamanlı motorcu bilmem ne saçmalıklarına hiç girmiyorum, isteyen istediği zaman binsin arkadaş bu merete..
İşte bu yukarıdaki kısım zayıf bunye nedeni ile motosiklet sevdasının hastalığa dönmeden iyileştiği devre olup bunun birde kansere dönüşmüş durumu vardır ki o da motor yükseltmedir.
Şimdi tedavinin ilk aşamasından sonra bu amansız hastalığın ğencesine düşmüş her motorcu geceleyin kabus görmekte ve "bre aman yüksek cc" diye çırpınarak yatağından fırlamaktadır. Bu cc hastalığının sonu da yoktur imkanı ve de cebi olan için V8 5000 cc boss hoss lar dahi üretilmektedir.
Bu iki tekerin yaptığını o iki teker yapmıyor mu dersen.....eeee
işte orada duracaksın..
onun gidişi başkaaaa.bunun gidişi başka..........................
Bu yuzden bu konuları hiç boşuna tartışmayın, üstelik bunun bir faydası da yine motosiklet sevdalılarınadır. Çünkü bu sayede pırıl pırıl ikinci eller üçüncü elller bu makinaların sıfırını alamayacak inanlarında işini görmektedir.
Tüm arkadaşlara selamlar kolaylıklar.......