Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

led yok ki ortak burda diyom ya tanesi 1 ytl orjinal sis alırım bi yaz olsun bakarız hele

sedat kardeş senin motorun sorunu anladım ama tm olarak sorunu bulamadım ama sadece zincire mazot çalıp yağlar giibi viteslerin daha yumuşak gectigini diye duydum bi arkdaşdan ben yaptım dedigi doğru cıktı daha yumuşadı ama sık sık çalarsan iyi olur

ben de o far ışığına kırmızı yapayım mademki. :)

gökhan şeritler güzel olmuş. :)

sedat olm sat bari şunu da kurtulsun motor :)

bu arada 2.ellere rağbet artacağı kanaatindeyim. ybr'lerin fiyatları city'ler 3,79 olmuş. :)

motor bu arıza açacak..arıza açtı diye satmak mı lazım..üstelik city şuan 4000 tl oldu.... haberiniz olsun............

ben de o far ışığına kırmızı yapayım mademki. :)

gökhan şeritler güzel olmuş. :)

sedat olm sat bari şunu da kurtulsun motor :)

bu arada 2.ellere rağbet artacağı kanaatindeyim. ybr'lerin fiyatları city'ler 3,79 olmuş. :)

hacı bizizm efsane ybr kestane oldu:queen::queen:ama yok satmam 50 bini görmedim daha yeni binmeye başladim hevsimi bile alamadim:p:):cherry:

hacı bizizm efsane ybr kestane oldu:queen::queen:ama yok satmam 50 bini görmedim daha yeni binmeye başladim hevsimi bile alamadim:p:):cherry:

sedat sorunu cözdüm.. bir litre 1040 yağ alıp ermiş bir hocaya okutup üflettikten sonra sanzumana koy... bişey kalmaz... vitesler tüy gibi olur....:queen::queen::queen::queen:

motor bu arıza açacak..arıza açtı diye satmak mı lazım..üstelik city şuan 4000 tl oldu.... haberiniz olsun............

arıza açtığını nerden çıkardınki ramço? öle bişey demedimki. :)

yaz başı ilanını veririm gezmeye de devam ederim :) alıcı geldiği anda bırakıveririm tamam :)

sedat sorunu cözdüm.. bir litre 1040 yağ alıp ermiş bir hocaya okutup üflettikten sonra sanzumana koy... bişey kalmaz... vitesler tüy gibi olur....:queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

mazotla cinciri bi iyicene sil onunda faydasını göreceksindir

hacı zincirin temizligini gaz yagiyla yapiyorum sonrada yagliyorum şıkır şıkır oluyor... mazotun debriyaja bi faydasi dokunacagini sanmiyorum:wiinkk:

Son düzenleme:
aynen abi benim kücük bi sorum olacak motorumun gaz boşlunu aldım motorun direksiyonu sağa cevirince devir yükseliyor bu sorunu nasıl çözeriz ama gazda boşluk olmadan boşluk oldugu zaman normal çalışıyor

Son düzenleme:
yan çantalar takılmış ybr resimleri koyarmısınız arkadaşlar bi merak ettim :rendeer:

vay abi süper olmuş, biraz daha enine olsa daha kullanışlı olurmuş ama bu şekilde de iyi yani..

ön camına zaten hastayım :p

gelio gelio ybr gelio bi aksilik çıkmazsa :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çoşkun abi o'camı senmi yaptırdın yoksa hazırmı aldın ?? vallahi süper olmuş :cat:

arka çanta güzel olmuş ama arkaya oturan kişi ayaklarını arka basamaklara nasıl koyacak acaba biraz ayaga sıkısır galiba

arka çanta güzel olmuş ama arkaya oturan kişi ayaklarını arka basamaklara nasıl koyacak acaba biraz ayaga sıkısır galiba

tek sıkıntısı o zaten

ardçının ayağı benim topuklarıma çarpıyor ama idare ediyoruz.çantaları daha geriye çekebilirdim bu seferde sinyaller engel oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar