MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

GKN

mert olm motor amladığım her güneşli gün sana çok daha aydınlık bi gün doğuyo dimi:p
çalış çalış 6 dakikanın altına in riva yollarında, ne fayda..
ayaktada almaya başlamışsın bak:p
yormasaydın bu kadar , murat yardım ederdi almana, öle ayağa kalktım , tokatladım (debriyajı) :p:p
gerenk yok gerennnkkk :cherry:

mert olm motor amladığım her güneşli gün sana çok daha aydınlık bi gün doğuyo dimi:p
yormasaydın bu kadar , murat yardım ederdi almana, öle ayağa kalktım , tokatladım (debriyajı) :p:p

:queen::queen::queen:

mert öle ayakta almakla olmuyor riva işleri.önce kawayı geçmeyi öğreniceksin:p

Evet yaw...cumartesi de içelim o sahlepden...içimi ısıttı :cherry:

Yaw ne apaçiliğimi gördünüz be...sakin sakin VFR'mizi kullandık, size yetişmek ne mümkün kardeşim, otobana çıkında yasladınız 280-290 allah ne verdiyse...Allahtan lastik izleri vardı da yolu bulduk :p neyse ben bilahare gösterecem Mert'e o "silme"yi :queen: bi silicem onu Hakkı'nın 1000RR'ı gibi pırıl pırıl olacak R1'i :queen: :queen:

Bırak şindi paso yapışırıyodun apaçisin sende işte :p

Dedimya abi gazı açmış bulunduk bikere :mrgreen::mrgreen: pardon :cherry:

:queen::queen::queen:

mert öle ayakta almakla olmuyor riva işleri.önce kawayı geçmeyi öğreniceksin:p

Moruk ilerleyin ya artık hep aynı yerdesiniz baydınız :)

Selim burası süper sport başlığı buğday ambarı değil büyüde gel :mrgreen:

Son düzenleme:
Bırak şindi paso yapışırıyodun apaçisin sende işte :p

Dedimya abi gazı açmış bulunduk bikere :mrgreen::mrgreen: pardon :cherry:

Kardeşim var yaaa 5 saatin içinde bozup apaçi ettiniz ya 40 yaşındaki adamı ben daha size ne diyeyim. BOY'da beni efendi bi adam biliyodu, bi duysa bunları bittim ben valla....

Mehmeeeeet, valla billa apaçi değilim abi ben...sen bakma bunların dediğine... :bounce:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@aYe

Hani sizin Halis abiyle bana yaptığınız muhabbette ağzınıza aldığınız isim vardı ya, "Evren" işte o Sultanbeyli'de dükkanı olan çocuk :p

Abi ne farkeder ya altı üstü Ulaş'la karıştırdık, senden iyi olmasınlar ikiside kendisini güzel yetiştirmiş on numara insanlar.

Sen hele bi yaz özelden msn'den bi yerden telefonunu, depodan bi kucak vakumluk ABS plaka alıp yanına gidiyim.:p

Kardeşim var yaaa 5 saatin içinde bozup apaçi ettiniz ya 40 yaşındaki adamı ben daha size ne diyeyim. BOY'da beni efendi bi adam biliyodu, bi duysa bunları bittim ben valla....

Mehmeeeeet, valla billa apaçi değilim abi ben...sen bakma bunların dediğine... :bounce:

Abi sakin ol sen daha Mehmet'le tanışmadın, 280'le virajı dönerken kafayı arkaya çevirip eliyle "hadi hadi bas bas bas yürü yürüü" yapar, sakın diyim gazına gelme, çünkü bir sonraki cümlesi "ben sana patlarsın demiştim" olur.:mrgreen:

demedimmiii ibrahimmmm.:p

SS bu yola çıkınca forumda durduğu gibi efendi durmuyor...:mrgreen:

GKN

Ben askerden geleli 3 sene oluyo olum :mrgreen::mrgreen:

Bizde adam demiylar sizde farklıysa bilmiyom :cherry:

he sen tekerde büyük görünmek için ayağa kalkıyosun, boyun yeterice uzun olm böle polemiklere girme :p
kardeşim benim :mrgreen: özledim, bi dahaki buluşmaya gelimde motorlarınızı çizim anahtarla :p

he sen tekerde büyük görünmek için ayağa kalkıyosun, boyun yeterice uzun olm böle polemiklere girme :p
kardeşim benim :mrgreen: özledim, bi dahaki buluşmaya gelimde motorlarınızı çizim anahtarla :p

bırak ülen bırak sosyal msj lar vermeyi bende seni özledim canım benim :)

boy

@aYe
Abi sakin ol sen daha Mehmet'le tanışmadın, 280'le virajı dönerken kafayı arkaya çevirip eliyle "hadi hadi bas bas bas yürü yürüü" yapar, sakın diyim gazına gelme, çünkü bir sonraki cümlesi "ben sana patlarsın demiştim" olur.
Olm ben patlayacak adama patlayacaksın diyorum, milleti peşime takıp patlatmıyorum. Kimin motoru nasıl kullandığını, patlayıp patlamayacağını çok iyi gözlemleyebiliyorum. Bugüne kadar patlayacaksın dediğim ama patlamayan olmadı. Haa istediğim zaman çok iyi gaza getiriyorum ama bu işin şakası olmaz. 280 km/h süratle viraj dönmek önemli değil, bunca senedir motor kullanıp patlamamak önemli. O yüzden Murat'cım önce bu işi öğreneceksin, sonra Kabataş'ta gaz açacaksın :)

@ArChLeO
Mehmeeeeet, valla billa apaçi değilim abi ben...sen bakma bunların dediğine...
Levent sen bu apaçilere uyma, hepsi patlak bunların, seni de patlatmasınlar.. Çok örneğini gördük.. Daha tanışmadan patlama bari.. Tanışalım ondan sonra ne istersen onu yap :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@aYe

Olm ben patlayacak adama patlayacaksın diyorum, milleti peşime takıp patlatmıyorum. Kimin motoru nasıl kullandığını, patlayıp patlamayacağını çok iyi gözlemleyebiliyorum. Bugüne kadar patlayacaksın dediğim ama patlamayan olmadı. Haa istediğim zaman çok iyi gaza getiriyorum ama bu işin şakası olmaz. 280 km/h süratle viraj dönmek önemli değil, bunca senedir motor kullanıp patlamamak önemli. O yüzden Murat'cım önce bu işi öğreneceksin, sonra Kabataş'ta gaz açacaksın :)

Abi öğreniim bu işleri sonra gidip çınaraltı çay bahçesinde basacam.:p

Mehmetçim telefon numarası için teşekkür ederim, seni sevmekteyim.:rendeer:

Abi öğreniim bu işleri sonra gidip çınaraltı çay bahçesinde basacam.
muhahhah

ben apaçi değilim stop. apaçiysem de daha patlamadım stop. :cherry: (pistte düştüklerimi saymıyorum) :)

Levent sen bu apaçilere uyma, hepsi patlak bunların, seni de patlatmasınlar.. Çok örneğini gördük.. Daha tanışmadan patlama bari.. Tanışalım ondan sonra ne istersen onu yap :mrgreen:

Hepsi patlak derken? :)

Ben oldukça efendi kullandığımı düşünüyorum, kültürümde bilincimde yerinde ondan bu apaçilerle aynı kefeye konmak incitti beni Mehmet, Hakkı 'yı ayırıyorum tabi :) Levent abide ilk günün acemiliği olsa gerek takıldı peşlerine gitti :cherry:

Bana takılsa manzara seyrede seyrede giderdi oysa :bounce:

Hepsi patlak derken? :)

Ben oldukça efendi kullandığımı düşünüyorum, kültürümde bilincimde yerinde ondan bu apaçilerle aynı kefeye konmak incitti beni Mehmet, Hakkı 'yı ayırıyorum tabi :) Levent abide ilk günün acemiliği olsa gerek takıldı peşlerine gitti :cherry:

Bana takılsa manzara seyrede seyrede giderdi oysa :bounce:

Yaw Gürkan, gece karanlık ve kapler birleşmişti abicim...nerden ayırıcam sen hangisisin? Hanginizin plakası var ülen? :queen: Ben bu apaçilere uymadım zaten, adamlara yetişeyim, yolu izi kaybetmeyeyim diye bastıydım...bi dahaki sefere biz senle manzara seyrede seyrede gidelim abicim boşver sen bu apaçileri :bounce:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yalnız bize yetişmek için en önde gidiyor.:p

Gecenin köründe otobanda ne manzarası gördün Gürkan.::deliir::

He bide benim plakam var, yerinde.

Karıştırma abi, OGS'den kaçak geçmeyen ben oluyorum diğerleride diğerleri oluyor.:p

Yalnız bize yetişmek için en önde gidiyor.:p

Gecenin köründe otobanda ne manzarası gördün Gürkan.::deliir::

He bide benim plakam var, yerinde.

Karıştırma abi, OGS'den kaçak geçmeyen ben oluyorum diğerleride diğerleri oluyor.:p

Murat nasıl da uyduruyosun oğlum yaa...kim gidiyodu önden acaba? Sen beni Yalova yolcuları ile karıştırdın herhalde...en önden giden repsol ile Hamza'ydı bi kere...Artı ben şekerpınar gişelerden çıktığımda siz E5'e inmiştiniz hatırlatırım :wiinkk:

DSC04346.jpg

big_10456265_367196_vdsf624.jpg

Son düzenleme:
ohh valla buluşun tabe.... biz işten güçten kafamızı kaldıramayalım siz dolaşın bakalım. hatta benim içinde gezin.:p

bu arada aklımdan çıkmış bu haftasonu için buluşmaya katılamam malesef kuzenim askerde yarın yemin törenleri var haftasonu için sözüm var ona. Zamparalık yapacas 2 kuzen:bounce: bu haftasonu benden hayır gelmez anlayacağınız. size iyi eğlenceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar