Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herşey güzel anladık ama özelden mesaj niye :) .. Sen geçiyor diyor diyorsan doğrudur .Hıza gelince bu motorun yapılış amacı belli , düz yolda geçersin ama virajı bilemem .Sen 60 kg. dır cbr kullanan 80kg. , birazda kullanıcıya bağlı anlıyacağın say say bitmez .. Yoksa o video daki cbr geçen senmiydin :)

bakın siz geçin bunları tamam honda ama birkere 6.vites gereksiz motor kaldırmıyo 135 miş yalan ne rampası var ne düzü 2 kişi 125 miş yalan tekkişi zor görüyo 125 i bende kuba var 125lik 5 vitesli resimde gördüğünüzün kırmızısı cbr125 i düzde de geçiyorum rampada da 2 kişide tek kişi de o rampayı 1.vites çıkıyo 2 kişi ben 3.vites 2 kişi vede orjinal bütün cbr lerle kapışırım bırakın şu cbr yi para tuzağı 5 milyar alın kuba 1600ytl hemde en iyi çin malı üretim yeride gaziantep üstelik 2 yılda garanti

Herşey güzel anladık ama özelden mesaj niye :) .. Sen geçiyor diyor diyorsan doğrudur .Hıza gelince bu motorun yapılış amacı belli , düz yolda geçersin ama virajı bilemem .Sen 60 kg. dır cbr kullanan 80kg. , birazda kullanıcıya bağlı anlıyacağın say say bitmez .. Yoksa o video daki cbr geçen senmiydin :)

katılıyorum sana ayrıca...

kişiye göre değişir düzde 2 kişi ile ben cıbırla 150
bolu tünelinin içinde ve ankara asfalında 165 km gördüm
şimdi desem kimse inanmaz :) ama gördüm kime neyi ispatlıcaz
adam gibi kullandıktan sonra rodajıda adam gibi olduktan sonra görüor..
ayrıca 150 km kadar zaten normal şartlarda tek kişi ile bile yapıyordum ben ..
cıbırı çin malı ile karıştıran arkadaş şaşırmış :)

bakın siz geçin bunları tamam honda ama birkere 6.vites gereksiz motor kaldırmıyo 135 miş yalan ne rampası var ne düzü 2 kişi 125 miş yalan tekkişi zor görüyo 125 i bende kuba var 125lik 5 vitesli resimde gördüğünüzün kırmızısı cbr125 i düzde de geçiyorum rampada da 2 kişide tek kişi de o rampayı 1.vites çıkıyo 2 kişi ben 3.vites 2 kişi vede orjinal bütün cbr lerle kapışırım bırakın şu cbr yi para tuzağı 5 milyar alın kuba 1600ytl hemde en iyi çin malı üretim yeride gaziantep üstelik 2 yılda garanti

beyler foruma zaman oldukça bakıyorum bu mesajı görünce cevap yazıyım dedim.:) arkadaş bizim motorlara binmemiş galiba :) benim motorla 2 kişi 140 gördük hatta görkem kullanıyodu..:rendeer:

katılıyorum sana ayrıca...

kişiye göre değişir düzde 2 kişi ile ben cıbırla 150
bolu tünelinin içinde ve ankara asfalında 165 km gördüm
şimdi desem kimse inanmaz :) ama gördüm kime neyi ispatlıcaz
adam gibi kullandıktan sonra rodajıda adam gibi olduktan sonra görüor..
ayrıca 150 km kadar zaten normal şartlarda tek kişi ile bile yapıyordum ben ..
cıbırı çin malı ile karıştıran arkadaş şaşırmış :)

bende 155 yaptım... beylikdüzündee..:cat:

Son düzenleme:
165 mi bence cbr 165 yapamaz zaten 140 ta redlıneye giriyo..benim cıbır en son 150 yaptı ondada 50 kiloluk birisi yaptı ben 145 i zor yapıyorum..

165 mi bence cbr 165 yapamaz zaten 140 ta redlıneye giriyo..benim cıbır en son 150 yaptı ondada 50 kiloluk birisi yaptı ben 145 i zor yapıyorum..

walla dediğim gibi yapıyor ama kime neyi ispatlıcaz zaten yandı gitti :)
dediğim yer bol tünelinin içi ve ankara yolu üzerinde rüzgarsız bir zamanda
yada otobusun arkasında :)
165 e kadar gördüm
200 ibre var üzerinde devirde 13,000 lerde redline da zaten..
kullanmayada baglı şimdi bazıları 10,000 devirde motor bagırıyor diye vites büyütüyor hemen ..
öyle yaparsanız 6 ncı viteste 125 i geçmez tabi
o 125 i geçemiyorum diyen arkadaşlar birde dediğimi denesin ..
devir 12, 13,000 e gelene kadar gazı kesmeyin yapıp yapmadıgını rodajı ii yapılmışsa görürüsünüz..

zeki kardeşim
msn
[email protected]
özelden msj attım sana ...

arkadaşlar aslında bende cbr 125 düşünüyorum ama bulunduğum yerde bulmak mesele diğer şehirlerede gitmek mesele bu yüzden ilk olarak çin malı düşünüyorum zaten acemiyim cbr en azından bir iki sene sonraya atarım sanırım hem ilk etapta çok para vermemiş olurum diye düşünüyorum. fakat fırsat yakalarsam cbr 125 ide kaçırmam

ya arkadaslar kuba varken cbr alinirmi..
3 tane kuba alirsin farkli renklerde
her gun birini kullanirsin..
her gun biriyle ugrasirsin..
6 ay ssora birine yeni motor gerekir yaptirmayip parca olarak kullanirsin..
zaten baska yerden parca bulamazsin..
o motoru uzaydan da atsalar yine cbr i gecemez..
anca soyle olur,kubadaki 30 kilo cbrdaki 130 kilo olursa gecebilir..
o yuzden takilmayin..
kuba alin bozuldukca atin yenisini alin..

Konu Cbr125 , dışına çıkmayalım ::belge::
En iyi motor , sahip olduğun motordur :bounce:

Şakacııı... sabah sabah güldürdün beni :)

arkadaşlar profesyonel jokey arıyorum a2 ehliyetli 40 kilo 150 boy videoya da çekeriz ama rüzgarsız havada olacak adam uçar muçar sonra neme lazım

siyah_beyaz

Arkadaşım bende Çin malı vardı ; değiştirdim cbr 125 aldm.. Keske daha büyük bişey alsaydım diyorum şimdi !

s.a beyler bayanlar ben mondial zc kullanıcısıyım motorumu küçültmek istiyorum satılık cbr 125 R ı olan varmı?? :) takaslı olur satılık olur km si 5000 i geçmemiş olması temiz (bakımlarının periyodik olarak yaptırılmış) olması tercihimdir

ya ben buraya cbr125 sayfasına bi sürü led resimleri koymuştum hepsi silinmiş nedeni ni bilen var mı biri bana açıklasa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar