isonun dediğği yer neresi ki :silent:
boş ver kanki orayı yaws .. gidilen yere birdaha gitmek olmuyor bu aynı ;bir dvd filmini tekrar tekrar seyretmeye benziyo anladın sen onu :cherry:
isonun dediğği yer neresi ki :silent:
boş ver kanki orayı yaws .. gidilen yere birdaha gitmek olmuyor bu aynı ;bir dvd filmini tekrar tekrar seyretmeye benziyo anladın sen onu :cherry:
ferdane dürdane isonun dediği yer osmaniye tarafında tatarlı kaynargöz tamammı yukaruda yazdımr:
Haluk hocam bu hafta kamp yapmıycaz bir yağmur insin kuru ayazı kessin,benim dediğim yere gidersek sadece keşif yapacaz ,ordan başka yere kayarız yada muzaffer abinin dediği BP nin orayada bakarız
ferdane dürdane isonun dediği yer osmaniye tarafında tatarlı kaynargöz tamammı yukaruda yazdımr:
Haluk hocam bu hafta kamp yapmıycaz bir yağmur insin kuru ayazı kessin,benim dediğim yere gidersek sadece keşif yapacaz ,ordan başka yere kayarız yada muzaffer abinin dediği BP nin orayada bakarız
daha geçen pazar gitmiştik mersineale: yine aynı yolu bi dahamı gidecez :cyclopsan Bence başka yerlere gidelim yoksa sıkıcı oluyor
r:
Önerisi olanlar söylesinde seçim yapalım :mrgreen:
biliyorum canım bende bu hafta sonu için dememiştim zaten soğuklar dinsin ondan sonra.
maraşa gidelimi gideriz yemeğimizi yeriz dondurmamızı yeriz geliriz.
Selam Herkeze;
Abicim hava soğuk dışarısı sabah 1-2 öglen en fazla 10 derece, yapmayın etmeiiin gitmeyin geziye.. alim Allah üşütür hasta masta olursunuz, yapın evde çayınız çorbanızı oturun çıkmayın biyere
Not: Yukarıda yazıyı yazarkenki ruhi haliyetim: bir geziyi daha kaçırmanın verdiği kıskançlık ve fesatla gruba çemkiren Gökhan modeli :queen:
Hepinize Selamlar saygılar bu akşam IST.bula gidiyorum, hafta sonu İstanbul izmit adapazarı arasında mekik dokuaycağımİst'dan, ne istbulu Marmara bölgesinden bi isteği olan varsa hbr etmesi yeterli, kalın sağlıcakla....
daha geçen pazar gitmiştik mersineale: yine aynı yolu bi dahamı gidecez :cyclopsan Bence başka yerlere gidelim yoksa sıkıcı oluyor
r:
Önerisi olanlar söylesinde seçim yapalım :mrgreen:
bende bu hafta sonu için dememiştim zaten soğuklar dinsin ondan sonra
iyi fikirde, bu hava maraş için çok soğuk değilmi :silent: Birde kış günü dönüşde karanlığa kalırız, bence baharda falan yapalım maraş gezimizi :bounce:
şimdi 3 yere baktım.c.tesi/pazar/p.tesi/salı yağışlı gösteriyor.
Haklısın yağışlı gösteriyor :salut: eeeee ne yapcaz şimdi :cyclopsan