[Adana - MT]

boş ver kanki orayı yaws .. gidilen yere birdaha gitmek olmuyor bu aynı ;bir dvd filmini tekrar tekrar seyretmeye benziyo anladın sen onu :cherry:

ona kalırsa senin cenkis abilere de gitmemen gerekiyo
hani gidilen yere bi daha gitmek dvd yi tektat tekrar izlemek gibi oluyomuş yaaa :cherry:

Son düzenleme:
kış günü kaynar göz kapalıymış :cherry:

Son düzenleme:
Çay mı? Kuyruğun çayla düzeltildiği günler mazi oldu. Artık kuzu kesme zamanı. Haftasonu ne yazık ki biz yokuz. Antakya'ya gidiyoruz. şehir dışından misafirimiz var. Size iyi eğlenceler, keyifli sürüşler ve geziler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ferdane dürdane isonun dediği yer osmaniye tarafında tatarlı kaynargöz tamammı yukaruda yazdım :pr:

Haluk hocam bu hafta kamp yapmıycaz bir yağmur insin kuru ayazı kessin,benim dediğim yere gidersek sadece keşif yapacaz ,ordan başka yere kayarız yada muzaffer abinin dediği BP nin orayada bakarız

ferdane dürdane isonun dediği yer osmaniye tarafında tatarlı kaynargöz tamammı yukaruda yazdım :pr:

Haluk hocam bu hafta kamp yapmıycaz bir yağmur insin kuru ayazı kessin,benim dediğim yere gidersek sadece keşif yapacaz ,ordan başka yere kayarız yada muzaffer abinin dediği BP nin orayada bakarız

daha geçen pazar gitmiştik mersine :pale: yine aynı yolu bi dahamı gidecez :cyclopsan Bence başka yerlere gidelim yoksa sıkıcı oluyor :pr:

Önerisi olanlar söylesinde seçim yapalım :mrgreen:

Son düzenleme:

biliyorum canım bende bu hafta sonu için dememiştim zaten soğuklar dinsin ondan sonra.

daha geçen pazar gitmiştik mersine :pale: yine aynı yolu bi dahamı gidecez :cyclopsan Bence başka yerlere gidelim yoksa sıkıcı oluyor :pr:

Önerisi olanlar söylesinde seçim yapalım :mrgreen:

maraşa gidelimi gideriz yemeğimizi yeriz dondurmamızı yeriz geliriz.

biliyorum canım bende bu hafta sonu için dememiştim zaten soğuklar dinsin ondan sonra.

maraşa gidelimi gideriz yemeğimizi yeriz dondurmamızı yeriz geliriz.

iyi fikirde, bu hava maraş için çok soğuk değilmi :silent: Birde kış günü dönüşde karanlığa kalırız, bence baharda falan yapalım maraş gezimizi :bounce:

Selam Herkeze;
Abicim hava soğuk dışarısı sabah 1-2 öglen en fazla 10 derece, yapmayın etmeiiin gitmeyin geziye.. alim Allah üşütür hasta masta olursunuz, yapın evde çayınız çorbanızı oturun çıkmayın biyere :)

Not: Yukarıda yazıyı yazarkenki ruhi haliyetim: bir geziyi daha kaçırmanın verdiği kıskançlık ve fesatla gruba çemkiren Gökhan modeli :queen:

Hepinize Selamlar saygılar bu akşam IST.bula gidiyorum, hafta sonu İstanbul izmit adapazarı arasında mekik dokuaycağım :( İst'dan, ne istbulu Marmara bölgesinden bi isteği olan varsa hbr etmesi yeterli, kalın sağlıcakla....

Selam Herkeze;
Abicim hava soğuk dışarısı sabah 1-2 öglen en fazla 10 derece, yapmayın etmeiiin gitmeyin geziye.. alim Allah üşütür hasta masta olursunuz, yapın evde çayınız çorbanızı oturun çıkmayın biyere :)

Not: Yukarıda yazıyı yazarkenki ruhi haliyetim: bir geziyi daha kaçırmanın verdiği kıskançlık ve fesatla gruba çemkiren Gökhan modeli :queen:

Hepinize Selamlar saygılar bu akşam IST.bula gidiyorum, hafta sonu İstanbul izmit adapazarı arasında mekik dokuaycağım :( İst'dan, ne istbulu Marmara bölgesinden bi isteği olan varsa hbr etmesi yeterli, kalın sağlıcakla....

Sevgili Gökhancığım :p
Bizde bu kurtlar kaynadığı sürece biz gezeriz :mrgreen: Gezileri kaçırdığın için çok çok üzülüyoruz :salut: ama sağlık olsun elbet bir gün sende katılırsın :cherry:
İstanbula, pardon marmara bölgesine sağlıcakla git, sağlıcakla gel :wiinkk: seni dört gözle bekliyor olacağız :salut: :salut: :salut:

Adana İl Temsilcisi

EĞER YAĞMUR YAĞMAZSA BENCE BU FİKİR İYİDİR.:cat:

bende bu hafta sonu için dememiştim zaten soğuklar dinsin ondan sonra

aynı fikirdeyim.:cat:

iyi fikirde, bu hava maraş için çok soğuk değilmi :silent: Birde kış günü dönüşde karanlığa kalırız, bence baharda falan yapalım maraş gezimizi :bounce:

bunada katılıyorum.baharda daha iyi olur,hem günlerde uzun olur.

gökhancığım sana iyi yolculuklar dilerim.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
şimdi 3 yere baktım.c.tesi/pazar/p.tesi/salı yağışlı gösteriyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese iyi geceler,şimdi bende baktım pazar günü %60 yağış veriyor,dizimizi kırıp oturucaz gibi gözüküyor

Son düzenleme:
ben pazara gidiyom ister gelin ister gelmeyin, varmı benle gelecek babayiğit.hey yiğidolar yazında görim şu yiğidoları..de haydi bakimmmm:bounce:kim tutar bizi berooooo:queen: ya ZAFERİMhiç sesin solugun çıkmıyor.hayırdır

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar