Benim tahminimce 65-70 km gibi:silent:
Bende öyle düşünüyorum. En fazla 80 km/h dır olsa olsa. Çünki 90-100 km/h gibi bile motor oldukça yüksek devir kullanıyor. Bu arada hala bi mail trafiği devam ediyor. Oda sadece teklnik servis işini bilmeyen bayan personelin mail trafiğini yönlendirmesinden kaynaklanan bi sıkıntıdan kaynaklanıyor.
Arkadaşlar en son gelen mailler daha açıklayıcı idi. Anladığım kadarıyla, bu göstege panelinin temini mümkün ama, bu panel yurt dışında hangi ülkelerde kullanılıyorsa o cbf lerden birinin şase numarasına ulaşmamız gerekiyor ve bu şekilde sordurmamız, istetmemiz gerekiyor. Ve tekrar maillerden anladığım o ki, Avrupadaki Cbf 150 lerle bizim ön panel aynı. Herhalde bizim istediğimiz ön panel uzak doğu ülkelerinde vs kullanılmakta. Açıklayıcı 2 mail aldım. Mailleri aynen kopyalıyorum;
İstanbul/MOTOTAL
Bu göstergelerin yurtdışı CBF 150 için olduğunu zaten biliyoruz . Honda Türkiye ile görüşüldüğünde bu parçanın gelebilmesi için motorun şase numarası istendi çünkü istediğiniz gösterge diğer motorlarla uyumsuzluk gösterme ihtimalinin yüksek olduğunu bunun için şase bilgisi gerektiği söylendi. Aynı şekilde bizde size iletiyoruz.
Saygılarımızla
İyi seneler
Serap Şenleten
İstanbul/MUTLUHAN
ELEKTRONİK PARÇA KATALOĞUNDAN AVRUPA MODELİNİN ÜZERİNDEKİ DE TÜRKİYEDEKİ MODELLE AYNI OLDUĞU GÖRÜLMÜŞTÜR.RESİMDE GÖSTERİLEN PARÇANIN ŞASE NUMARASI
ELİNİZDE MEVCUT İSE BÖLGE DIŞI ARAÇ OLARAK FABRİKAYA SORDURABİLİRİZ.ELİNİZDE BU BİLGİLER MEVCUT DEĞİL İSE PARÇAYI TEMİN EDEMEYİZ.
Mutluhan Holding
phone : +90 216 459 58 58 (Pbx)
fax : +90 216 442 65 29
Yanim; bu istrediğimiz ön paneli yurt dışında kullanan bi cbf in şase numarası lazım ark..lar..