[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lütfüüüüüüüüüüüüüüüüüü nerdesin evlatlık oğlum özledik seni,adanadaysan yarın akşam bizdeyiz sende gel gırgır,şamata,tombala,müzik dansöz iso:pdaha neler neler

lütfüüüüüüüüüüüüüüüüüü nerdesin evlatlık oğlum özledik seni,adanadaysan yarın akşam bizdeyiz sende gel gırgır,şamata,tombala,müzik dansöz iso:pdaha neler neler

abi gelebilmem için çakma bir tane hudut geçiş belgesi ayarlamam gerekiyo :salut: kıbrıstayım geldiğim zaman ziyaret edeceğim... :p bu arada kaça gelio iso eve dansözlük için:cherry:

Lütfücüm canım benim ne parası karnımı doyursanız yeter dedi bu ekonomik krizde parayı kim kaybetmiş ki biz bulalım

Sende gelipte abi askerlik yaptım dersen sanada bir kıyafet ayarlarım iso ile gerdan kıvırırsınız

ya bu 01 esintisini çıkaranı bir elime geçirirsem helede yarın bize gelenlerden biri ise dansöz kıyafeti giydiripte oynatmazsam ne olim

Son düzenleme:
Lütfücüm canım benim ne parası karnımı doyursanız yeter dedi bu ekonomik krizde parayı kim kaybetmiş ki biz bulalım

Sende gelipte abi askerlik yaptım dersen sanada bir kıyafet ayarlarım iso ile gerdan kıvırırsınız

ya bu 01 esintisini çıkaranı bir elime geçirirsem helede yarın bize gelenlerden biri ise dansöz kıyafeti giydiripte oynatmazsam ne olim

Her Türk Asker Doğar !!! ( sol sol sol sağ sol diye geçiolar bak şimdi önümden abi :p )

Ha şimdi oldu, bir sen eksikten sende geldiğine göre eksiğimiz kalmadı :mrgreen:

saol abi sen nasılsın :p :bounce:

Son düzenleme:
boşver kimse kim çenkis ama bu senin başının altından çıkıyor gibi,

udu bugün alıcakmısın çenkissss

arkadaşlar kimse sizlerle dalga geçmiyor kendimi size sanal ortam da nasıl tanıtabilirim bana toplantı yerlerinizi hangi gün saat kaçta nerede toplanıldığını belirtirseniz sizlerin yanına gelip kendimi tanıtma fırsatım olacaktır ama sizler en baştan kestirip attınız.kendimi tanıtmaya gelince 22 yaşındayım adım gülden mavi bulvarda oturuyorum ısısan firmasının yetkili servisinde ofis sorumlusu olarak görev yapıyorum motorlara karşı sevgim kendimi bildim bile var ama daha öncede dediğim gibi ehliyetim olmadığı içinde motor kullanamıyorum ve Adana ya ait kulübünde yeni olduğunu öğrendim siteyide çok sık ziyaret edemiyorum iş yerinde olduğum için.

Gülden kardeş madem ki gerçekten varsınız ozaman yarın akşam Adana MT yılbaşı için bizde toplanacak buyrun sizde gelin ev sahibi olarak ben davet ediyorum,Okey derseniz evi tarif ederim

Aklıma baymaktan alıntı ısısan, Muzaffer abinin işi diyorum sarı zambak gibin hadi hayırlısı:silent:

arkadaşlar kimse sizlerle dalga geçmiyor kendimi size sanal ortam da nasıl tanıtabilirim bana toplantı yerlerinizi hangi gün saat kaçta nerede toplanıldığını belirtirseniz sizlerin yanına gelip kendimi tanıtma fırsatım olacaktır ama sizler en baştan kestirip attınız.kendimi tanıtmaya gelince 22 yaşındayım adım gülden mavi bulvarda oturuyorum ısısan firmasının yetkili servisinde ofis sorumlusu olarak görev yapıyorum motorlara karşı sevgim kendimi bildim bile var ama daha öncede dediğim gibi ehliyetim olmadığı içinde motor kullanamıyorum ve Adana ya ait kulübünde yeni olduğunu öğrendim siteyide çok sık ziyaret edemiyorum iş yerinde olduğum için.

banada feyk dediler kendimi ısbatamak için toplantıya gelmiştim sonra başıma bela aldım içlerinden birini :joker: aman gülden dikkat et toplantıya geldiğinde :wiinkk:

Gülden kardeş madem ki gerçekten varsınız ozaman yarın akşam Adana MT yılbaşı için bizde toplanacak buyrun sizde gelin ev sahibi olarak ben davet ediyorum,Okey derseniz evi tarif ederim

:silent: :silent:

Son düzenleme:
Hala burnuma pis kokular geliyor yarın gecenin muhabbeti bu olacak ahanda buraya yazıyorum Gülden kardeş 22 yaşındayım yazmış ama profil bilgilerinde 21 yaş diyor neyse isterse 25 desin ne yapşm sıkıldım bu muhabbetten valla

Yarın gelecekler neler yapacağını neler getireceğini biliyormu,tekrar hatırlatmama gerek yok sanırım

Adana mt yi Mustafa abi Turgay abi ve Muzaffer abi okumuyor dikkatimi çekti bence bunlar hepsi bir arada bu muhabbeti okuyup katıla katıla gülüyorlar programlayan muzaffer abi yöneten mustafa abi konuk sanatçı turgay abi:p

yılbaşı gecesi aranızda bulunmayı isterim bana yeri tarif ederseniz gelmeye çalışırım bu arada profilde 21 yazıyor doğru ama 2 hafta sonra 22 olacak inşş:))

gördünmü bora abi ne çok kurtlu varmış.

uleeee korkuttunuz kızcağızı kaçtı bak...

gürsel avatarın çok şık olmuş

Haluk hocam, senin avatarında çok vahşi olmuş :cat: Doğrusunu istersen biraz korktum :mrgreen:

yılbaşı gecesi aranızda bulunmayı isterim bana yeri tarif ederseniz gelmeye çalışırım bu arada profilde 21 yazıyor doğru ama 2 hafta sonra 22 olacak inşş:))

Oturduğun yeri söyle, yolumun üzerindeyse geçerken alırım :cat:

Son düzenleme:
benim gelip gelmeyeceğim kesin değil şayet ailemle bir plan olmazsa gelebilirim bu yüzden sizler bana adresi verin ben gelecek olursam herşekilde bulurum:)

benim gelip gelmeyeceğim kesin değil şayet ailemle bir plan olmazsa gelebilirim bu yüzden sizler bana adresi verin ben gelecek olursam herşekilde bulurum:)

01Esintisi hoşgeldin, bak sana diim bu abiler kaçın kurrası bilmiosun :) yukarıda yazdığın gibi kıvırma hareketlerini pek yemiyorlar, NirvanaAdana ve sen biras sert bi giriş yapmışsınız o yüzden sorup sorguluyorlar yoksa emin ol ki hiçbirinin kötü yada art niyeti yok. Hoş böyle bi açıklama yapma gereğide duymamam gerekiyor Grup ortada toplantıya gelen yada geziye katılan görür nasıl iyi bi grup olduğunu. Not: Bende çok yeniyim, sadece okuyodum izliyodum sonra Adanalı abi -Sen çık bakayım ordan tanıt kendini dedi böyle giriştik mevzuya. Hee daha kuyruk doğrultma şerefine nail olmadığım için Grubun bi üyesiyim diyemicem ama benim nacizane görüşlerim bunlar...

evet gruba biraz sert bir giriş yapmış olabilirim ama bu benden kaynaklanmıyor siteye üye olmadan önce yazılara ve resimlere baktım hepiniz çok iyi kişilere benziyorsunuz o yüzden de siteye üye oldum ve kendimden birazda olsa bahsettim tabii bana inananda oldu inanmayanda

selam. adana mtyi takip ediyorum. tanışmak istemiştim. öğretmen var mı aranızda. ben de öğretmenim. 28 yaşındayım. yazları annemle mersin mezitlide yazlıkta kışları adanada kendi evimde kalıyorum. adım güzide. 1 yıldır ybr 125im var. ama çok binemedim. yeni başlayan birisiyim o nedenle tedirgin oldugumdan binmedim çok. bu kadar tanıtma yeter mi? yukarıdaki yazılan şeyleri okudum da :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar