Scooter'a Çift Egzos Yaptık SCO-1

yakışmış artık herkes çift egzost takılır (yapabilirseler) ben sadelikten yanayım :D

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Valla güzel olmuşta o bişeymi benim motor orjinalden çift eksozlu:)Mondial 125 RT

Güzel modifiye olmuş eline sağlıkta plaka olmamış :)

o plakanın yerı vardı daha oncede trafık bı kac kez uyarınca oraya aldık ıdare et abi:queen:

yakışmış artık herkes çift egzost takılır (yapabilirseler) ben sadelikten yanayım :D

ah be dostum herkez akıl edıp yapabılseydı ınan bana benden önce yapan çok olurdu :queen:

Valla güzel olmuşta o bişeymi benim motor orjinalden çift eksozlu:)Mondial 125 RT

evet tabı ama bı yan yana koy resımlerı bı bak bakalım aradakı 7 farkı görebılecekmısın:queen::cat:

Son düzenleme:
Güzel olmuş,şu damalı bayraklardan bana da yollarmısın hoşuma gitti benim aygıra yapıştırayım :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guüzel elien sağlık k.b kullan bise sormak istiyorum bunların yerine performance egzost taksaydın ne deişrdi :D

çok beğenemedim ama emeğinize ellerinize sağlık, size oturduğunuzda huzur verip içinizi tatmin ediyosa gerisi boş :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel olmuş ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
şekil çok güzel ama iki ekzosda çalışıyorsa sıkıştırma oranında dşüş olur oda yağlamayı azaltır ve hız keser bağırır unutma aklında nolsun

Sıradaki modifiyede siyah beyaz kareli çıkartmaları çıkarıp yerine karbon görünümlü çıkartmalar var onlardan yapmak olsun bari

öne de tak karşıdan gelenlerde görür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar