Hangi motoru alayım önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar 2 ay içinde motor alacağım sizce hangisini almalıyım öncelikle racing istiyorum ve aklımda 3tane motor var

1.Yamaha_-_Yzf r1

2.Kawasaki_-_ZX-6R

3.Honda_-_Cbr600

bunların arasında kaldıl sizin öneriniz ne olurdu birde bu arada bana bu motorlarda sıkıntı çekmiyeceğim 1-2 kask ( kaza yapdığımda beni en iyi koruyabilecek bir kask ) sölerseniz çok sevinirim

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

cevap veriyorum a şıkkı :mrgreen:
1.Yamaha_-_Yzf r1

bu motor cep telefonundan sonra en büyük icat kanımca ..:cat:

Hocam naapıcan motoru.Ona vereceğin parayla al bi tane doğan,şahin falan:queen:

Hocam naapıcan motoru.Ona vereceğin parayla al bi tane doğan,şahin falan:queen:

araba alacağım ama seneye suan aklımdaki tek şey motor racinglere acayip ilgim vardı genç yaşta motora başladım çoğu motoru kullandım ama racingden aldığım zevki hiç bir araba ve motor veremez bana

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Bence Yamaha YZFR1 derim ama bence arkadaş haklı ona verceğin parayla git araba al.

Bu arada sadece takılıyorum he.Hani hep öyle derlerya ondan olayı:) Jesse arkadaşımız çok deneyimlidir motosikletler konusunda.Kendisi ne diyorsa yapıla:)

arkadaşlar 2 ay içinde motor alacağım sizce hangisini almalıyım öncelikle racing istiyorum ve aklımda 3tane motor var

1.Yamaha_-_Yzf r1

2.Kawasaki_-_ZX-6R

3.Honda_-_Cbr600

bunların arasında kaldıl sizin öneriniz ne olurdu birde bu arada bana bu motorlarda sıkıntı çekmiyeceğim 1-2 kask ( kaza yapdığımda beni en iyi koruyabilecek bir kask ) sölerseniz çok sevinirim

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

bu bahsettigin 3 motor 2 ye bolunuyo asıl birisi 1000cc 2 si 600cc makina o yuzden bence ihtiyaclarını belirle bence 100cc sehir ici icin pek uygun kalmaz diye dusunuyorum. honda al derim marka ve 600cc uygundur.

Mersin İl Temsilcisi
600f al derim ben ;)

ya da o paraya modifiyeli bir doğan al. ( arkadaşlar demiş ama bence de o para bir motora verilmez )

bunu duysa ailem ne şaşırır beeeee

600f al derim ben ;)

ya da o paraya modifiyeli bir doğan al. ( arkadaşlar demiş ama bence de o para bir motora verilmez )

bunu duysa ailem ne şaşırır beeeee

Abi kazandan sonra yazdığın ve bizi duygulanırığın şiirden sonra "O paraya Şahin al" ı sende espri mahiyetinde söyledin herhalde:p

1.Yamaha_-_Yzf r1

2.Kawasaki_-_ZX-6R

3.Honda_-_Cbr600

r1 ve diger ikisi şimdi şöle bişi büyük ihtimal ilk defa motora binmiceksndir böyle bir 3 şık koyduğuna göre r1 ve diger iki makina arasındaki fark bisiklet ve motorsiklet gibidir ona göre karar ver ama 600rr derim ben ist da yaşadığımızı unutmamak lazım

1.Yamaha_-_Yzf r1

2.Kawasaki_-_ZX-6R

3.Honda_-_Cbr600

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

R1 bi arkadaşımda var şehir içi hiç uygun değil 1.viteste 150 tam bir ölüm makinesi.. hatta şu an satıyor ve 600lük alıcak..
Bende sana 600 tavsiye ederim Türkiye'nin neresinde olursan ol trafik ve yollar aynıdır 1000lik bir beden büyük bize.. 600lük içinde cbr 600RR derim kalite ve performansın harmanlanmış hali..

Moderatör
Kendine güveniyorsan, R1, güvenmiyorsan zaten 600 cc makinada alma :)
Ama illaki alacağım diyorsan hiç biri.. CBR 600F

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1000cc-600cc bunların arasından mı seçim yapıyosun????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar