Hangi motoru alayım önerilerinizi bekliyorum

Merakımı maruz gör ama daha önce hiç ricing bi motosiklet kullandınız mı?örneğin bu söylediklerinden bir tanesini

yoksa sadece yazdığınız gibi çok acayip ilgili olduğunuzdan mı istiyorsunuz?

Sana sadece bianchi falcon turbo al dıyorum:mrgreen: Teker yakıyor tekere geliyor stopi yapıyor drıf yapıyor hele yagmurlu havalarda fena yapıyor yok yok motorda hız desen 00.00.00.03 sanisede 100 km/h hıza gelıyor daha ne olsun 800 bırakırım sana :mrgreen:

600f al rahatına bak :cat:, ss ler çok sert.hevesin geçtikten sonra satmak isteyeceksin.

arkadaşlar benim için para problem değil yani öle doğanda felan gözüm yok aklımdan geçen sadece 1 motor alıp istanbulda rahat etmek BİKERBOYZ34 kardeşim racing kullandın mı diye sormuş kendi motorum değildi ama arkadaşlarımın motorlarını alıyordum 2-3günlüğüne 1-2 saatliğine herneyse kullandım sonuçda daha sonrasında askere giddim ve motor almak için bir yatırım yapıyordum hiç dokunmadım motor alabilmek için yani şuan istediğim hertürlü motoru alabilirim bu arada yamahanın r1 benim merak ettiğim bir motor daha hiç kullanmış değildim yorumlarınızı bekliyordum eğer ii derseniz gidip iyice inceliyecekdim dier 2sini kullandım ve 2sindende büyük zevk aldım o yüzden size soruyorum... tekrardan yorumlarınızı bekliyorum

hiçbiri 5 para etmez!! :p

bunlara vereceğiniz parayı yem yapıp balıklara atın daha mantıklı!! :p :p

--

Hahaa!
Hadi asın beni, afaroz edin!! :queen:

=======

edit: 666. mesajım! ::evil::

slm yzf r1 al derim kuzen geçen yaz vardı altımda yollar ağladı yamaha yzf r1 derim ben 1 vitesle 175 gördüm honda kawazaki suzki yalan bu motorun yanında birde özel yapım egsoz koydunmu tambir canavar xenon farları unutma bendeki özel yapım eksoz 13000/devirden sonra f1 den farksız ses koyuyodu albence

çoğu motoru kullandım demişsinde, çok yuvarlak bi söylem olmuş, tecrüben ne alemde, kaç kilometre devirmişliğin var?

Bence honda CBK-1.450 al. 1.viteste 220yi görürsün. sesi kulakları sağır eder. kızlar peşinden koşar. benim bi arkadaşım ehliyet aldıktan 3 gün sonra bu motoru aldı, hala severek kullanıyor.

arkadaş r1 sehiriçine gore buyuk makına yanı cok fazla deneyımınde yok racingte 600rr al sıkı makına sende kullanmıssın gormussun ama boy kılo onemlı tabı motorustünde rahat etmen lazım kı tadını cıkartasın madem sormussun bıde r6 yı dene derım yakısıklı ve 600rr a oranla bı nebze daha kuvvetlı makina tabı tercıh senın sımdıden hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin:)

GKN

arkadaşımın kuzeninke kawasaki vardı zzr1100 çok hızlıydı, 300 basıyodu..
ondan al.

kuzenimin arkadasinda xkr 1250 vardi ondan al..
bi baska arkadasimin kuzeninde hayabusa var feci uzuyo ondan almak gerek aslinda..

Canın ne istiyorsa git onu al şimdi herkes beğendini söyleyecek önemli olan senin beğenmen çoğunluğa göre hareket etme bence :cat:

çin Motoru Sakın Alma !
Sende Yolda Asla Kalma !
çin üçkağıdına Aldanma !
Ne Olacak Diyene Aldırma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar