ADANA MT SARNIÇ'ta yine çok keyifli bir geziye imzasını attı.

Adana İl Temsilcisi
şu ümitte resimleri yükleseydi,tam süper olacaktı.:jocolor:

cok güzel bi gezi olmuş. yollar bizim burnumuzda tütüyor malum eskişehir kar altında,tekerlerimizin ucunu garajlarımızdan cıkaramıyoruz:)kıskandım valla:)bizim yerimizede gezin adanalı yol dostları..

muzaffer abi herzaman kiğibi güzel gezinti abi iyi eylenmişsiniz tekerineze sağlık tüm adana mt gurubuna saygılar

Abilerim elinize ayağınıza sağlık negüzel gezmişsiniz gene, sucuklara diyecek yok zaten.. ben bu 2-3 hafta sonu hep İstdayım Adana'da olamamak eskiden hiç bukadar koymuodu bana :( gezilere gelemiorum ama gönlüm hep sizlerle... Şu işlerimi bi yoluna koyayım hayırlısıyla, kuyruğunuzdayım ondan sonraa :))

bu soğukta orada kamp yapabilecek bir yiğit varmı acaba. ben varım. eminim ümit de vardır varmı başka bir babayiğit

en baba yigidi saymamışsın sen abi... iso ile ben de katılırız siz de bizim çadırın etrafından yayılan ısıdan faydalanırsınız :cherry: nede olsa genciz sıcak bir elektrigimiz var hem benim cadır 3 kişilik üşüyen yanımızda da kalabilir:cherry:

en baba yigidi saymamışsın sen abi... iso ile ben de katılırız siz de bizim çadırın etrafından yayılan ısıdan faydalanırsınız :cherry: nede olsa genciz sıcak bir elektrigimiz var hem benim cadır 3 kişilik üşüyen yanımızda da kalabilir:cherry:

gittiğinizde yered duba ve merdiven yoksa nasıl ısınacaksınız :mrgreen::mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
şu yılbaşını bir atlatalım tarsus berdan çayının denize döküldüğü yer var oraya bir keşif gezisi yapıp sonra kısırlı köfteli hatta ve hatta sucuklu çadırlıda olabilir diye bir atraksiyon düşünüyorum.Daha önce biz ailecek kamp kurmuştuk orda bir tarafın berdan çayı bir tarafın ağaçlık ön taraf akdeniz çok güzel bir yer yılbaşında konuşuruz

burası hasan.

Güzel bir gezi olmus paylasim icin tskl.:cat:
Vallahi kiskandim ne yalan bizim burda böyle güzel hava yok.
Ne yazik ki:pr:

Güzel bir gezi olmuş tebrikler :cat:

Burada havalar böle olsa keşke ama bugn adanada soğuk ve yağmurlu bir gün geçirdi sanırım :)

Fazerr muzaffer abi benim ben anladın sen :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar