Motorunuz hayırlı olsun.Çok fazla anlamam.O yüzden ahkamda kesmek istemem ama 800 cc bir motosiklet 80 km hıza çıktı diye de rodajında sorun olmaz herhalde
15 km gittik en fazla birşeycikler olmaz herhalde
cok fazla sorun olmaz havalar zaten serin yüksek cc li orjinal bir motor o kadar mesafeden bir şey olmaz ama siz yinede ilk 1000 km dikkatli kullanın hayırlı olsun
Okudukça rahatlıyorum
hiçbir problem olmaz için rahat olsun ....
Sağolun.
herhangi bi zararı olmaz ama siz yine de rodajda devirli kullanmamaya çalışın motorunuzu
Bundan sonraki kilometrelerde dikkatli olacağım.
Hiçbir problem olmayacaktır fakat rodaj süresince artçı almamaya gayret edin.
Yinede fazla zorlamayacağım az kilometre yüzünden herhangi birşey olmamıştır herhalde. Sağolun.
niye böyle bir şey olsun ki 800cc motora 80kmh cok değil aslına ama ustalar daha iyi anlayabilr
Yüksek devirlere çıkınca motor bağırıyor malumm düşük devir yüksek tork. Neyse azıcık açtık motoru :cat:
Rodajda hız yapabilirsin ( gaz kolunun 3 te 1 i) ama redline sokmamaya özen göstermelisin, yani motor bağırmamalı
Bağırdı birazcık

Bu 3 te 1 i olayına dikkat edeceğim bundan sonra. Yine bu forumlarda okumuştum. Rodaj sırasında arasıra bağırttırmak iyidir diye. Silindirlerin içindeki kurum vs. atılıyormuş; motor açılıyormuş. Onu yapmış olduk
ooho dostum hayırlı olsun Suzi kızın.. korkma bişicikler olmaz .. sıkı motordur..aman bakımını iyi yap zilli suzi bakımı sever

Güzel günlerde kullanman dileğiyle..
Suzi kızııı :mrgreen: Sevdim bunu, isim arayışları içerisindeyim fakat aklıma hep kız isimleri geliyor. Motoru almadan bütün temizlik malzemelerini aldım, güneşli bir günde hemen temizliğe başlayacağım. Teşekkür ederim rahatladım iyice.:rendeer:
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Malum marka olunca insan geçmişteki tecrübelerinden dolayı yinede ön yargılı yaklaşıyor. Bu forumda okuduklarımda cabası.
Hepiniz iyi dilekleriniz için sağolun varolun:rendeer:
Ben bu motor için beş sene bekledim. Hatta çalışma masamı M800 ün resimleriyle süsledim hep hayal kurdum. Sonunda gerçek oldu, abisini C800 ü aldım.. O kadar normal geliyorki sanki hep benimleymiş gibi. Şoktayım hala sanırım.
Devamlı pencereye çıkıp aşağıdaki motoru seyrettiğimi söylemiyorum bile:mrgreen:
şokun etkisi geçiyor.. Evet evet ta kendisi, arkadaşlar rüya değil artık kapının önünde beni bekliyor. Gece vakti gözükmüyor hiç birşeyi

, kar yağmur yağmasa.. Yada yağsın berekettir. Brandanın altında takılcaz artık