[İzmir MT] 26.12.08 Cuma 2008'in son toplantısı için buluşuyor...

2008 yılı böbrek taşı gibi yavaş yavaş birikti ama 365 günün birikimi aniden çıktığı için gidişi sancılı oldu işyerimde, bu yüzden çok yoğun bi haftanın ardından bu toplantı iyi gelecek galiba.
Akşam direkt k.parka geleceğim, orda görüşürüz.

Merhaba arkadaşlar,

Ben / Biz malesef gelemiyoruz çünkü bu akşam da Bursa da olacağım:silent:
Artık bir sonraki toplantı da görüşmek üzere iyi eğlenceler ve bol muhabbet.Hepinizide öpüyorum:rendeer:

ben yavaş yavaş evden çıkiim artık saat geldi :) görüşmek üzere

haydi bismillah

5fnjma.jpg

ruvfck.jpg

6o28hl.jpg

k30ryb.jpg

s1nm0y.jpg

hsweut.jpg

25f6kj4.jpg

ok95p1.jpg

2821b83.jpg

s9qf.jpg

2jb1x0h.jpg

2ziyc6r.jpg

rh6gzt.jpg

fazzvt.jpg

2vj2c7o.jpg

hsweut.jpg

2z5urdv.jpg

evet arkadaşlar güzel bir toplantı oldu bol eylenceli ve espirili ve bilardolu ne biliyim herşeyli bir toplantı oldu gelenler ve geliyom deyip gelmeyenler ve süpriz yapanlar ve bu konuda tuzu olanlar emeyi olanlar hepinize teşekürler .
özelikle naci abimiz ve acakçısı :p na bizleri ağırladıkları için teşekürler :rendeer:

evet arkadaşlar güzel bir toplantı oldu bol eylenceli ve espirili ve bilardolu ne biliyim herşeyli bir toplantı oldu gelenler ve geliyom deyip gelmeyenler ve süpriz yapanlar ve bu konuda tuzu olanlar emeyi olanlar hepinize teşekürler .
özelikle naci abimiz ve acakçısı :p na bizleri ağırladıkları için teşekürler :rendeer:
evet abi gerçekten, güzel eğlenceli, bol muhabbetli bi toplantıydı. :cat:

Oğuz abi eline sağlık fotolar için çok teşekkürler. :wiinkk:

Naci abi ve personeline bizi en iyi şekilde ağırladıkları için teşekkürler :rendeer:
herkesin yolu açık olsun. tekeriniz düz bassın :cat: en yakın toplantıda tekrar görüşmek üzere :rendeer:

beyler işlerim vardı ayrı kaldım bu hafta...resimlerle yetinicez napalım :(

gidenlerin ayağına sağlık..emeği geçenlere sevgiler :rendeer:

Naci Kardeşim Yeni Mekanın Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar temenni edrim, aranızda olmak isterdim ama kalbim sizinleydi umarım bir gün gelirim çok güzel bir yere benziyor, hayırlı işler dilerim. Davutlardan sevgilerimle, Bülent Kaptan...

Bende kişisel bazı sebeplerimden dolayı gelemedim evime yakın olsada ...

tekrardan hayırlı olsun naci abi toplantıda bayagı guzel gecmiş anlaşılan

Bir dahaki toplantıda görüşmek üzere :rendeer::rendeer::rendeer:

w1cx6s.jpg

6s6f5j.jpg

5pjvvd.jpg

2eqg8jt.jpg

33vgh8j.jpg

ixdrio.jpg

2wgcdoo.jpg

m31oi.jpg

zan2v.jpg

28h0h9u.jpg

33kazw0.jpg

2zi2eqv.jpg

tamam bu kadar yeter heralde bakalum belki resim daha atabülürümde atmayabülürümde atarsam buğün atmazsam öbür gün belkide öbür öbür gün:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

sevgili arkadaşlarım cuma günü gelemedim.ticaret odası programlı bir toplantım vardı.fakat yüregim sevgim saygım sizinleydi.artık orası devamlı ugrak yerimiz olarak degerlendirilmelidir.yeni yılınız bol şans saglık huzur ve mutluluklarla geçmesini temenni eder bol uzun sürüşler dilerim.

Naci Kardeşim Yeni Mekanın Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar temenni edrim, aranızda olmak isterdim ama kalbim sizinleydi umarım bir gün gelirim çok güzel bir yere benziyor, hayırlı işler dilerim. Davutlardan sevgilerimle, Bülent Kaptan...

dostum keşke sende olsaydın senle bir amerikan oynardık.heralde en son oynadıgımız bilardo 25 yıl önce ve kemerköprünün oradaydı.:salut::salut:ne günlerdi be hey gidi günler hey:salut::salut:

Güzel Bir :) Gece Olmuş Abi

merhaba muratım senide bekleriz artık:cat:

en iyisu sen her gun iku tane fitoğraf yukle :rendeer:
ellerune sağluk .

belki bu akşam iki resim atabilirim.ama bu iki resim çok özel yani kişiye özel olacak bir arkadaşımıza şaka mahayetinde olacak.onun espiri anlayışına sıgınarak atıyorum.bir hata olursa şimdiden özürlerimi iletirim:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar gelenlere gelemeyenlerede çok teşekkür ederim güzel bir geceydi oğuz kardeşimin fotolarıda süper olmuş ellerine sağlık çok sağolun toplantıdan o gün haberim oldu kusurum olduysa kusura bakmayın sizleri seviyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar