İyi akşamlar :mrgreen:
abi sanada iyi akşamlar ama bu resim ne yaw zaten senden tırsıyordum şimdi dilim bogazıma kaçtı:cherry:
İyi akşamlar :mrgreen:
evet adana mt 27.12.2008 saat 11'de A2 ehlıyet sınavıma grecegım okuldakı sınavlarıma gırıyorum bu kadar heyecanlanmadım luften dualarınız benden eksık etmeyınız bu sınavı gecmem lazım sımdıden guzel sozlerınıze tessekkur edıyorum ıns alırımda beraber gezılermıze devam ederız...:rendeer:
başarılar dilerim yükselim :cat:
yazılıdan sonra direksiyon sınavında olacak.müracatın fazer doktoruna(yani babana :queen
iyi akşamlar arkadaşlar
abi direksiyona gerek yok o konuda babamdan daha iyiim:queen::cat::cat:
direksiyon kolay abı ya her turlu motor suruyorum benım snıv saglık motor tmm bu trafık olduruyor benı
BANA DUA EDEN BASARILAR DIGEN HERKEZE TEK TEK TESSEKKUR EDİYORUM.
insallah kazanırım:rendeer:
:rendeer:
Yükselim hayırlı sınavlar, sürsende sürmesende veriyorlar ehliyeti hiç kafanı yorma :cat:
Benim kayın iki ayağını yerden kaldırmadan sürdü ve aldı ehliyeti :queen:
Birde direksiyonla gidonun farkını biliyorsun değilmi?
hepinize iyi akşamlar.sevgili arkadaşlarım bu hafta sonu hava çok güzel olacak bunu degerlendirmek için gezi önerim olacak katılmanz dilegimle
1.Mersin.gözne(sarnıç)
2.Mersin.narlıkuyu
katılmak isteyenlerinde önerileri olabilir katılımcılar aşagıda belirtilmiştir
1 ben.ve ?
2.mustafa abi ve eşi
3.turgay abi ve eşi
4.hayalet.
5.haluk ve eşi
6.simyacı.ve.?
7.barbudos.ve eşi
8.ahmet.ve.?
evet adana mt 27.12.2008 saat 11'de A2 ehlıyet sınavıma grecegım okuldakı sınavlarıma gırıyorum bu kadar heyecanlanmadım luften dualarınız benden eksık etmeyınız bu sınavı gecmem lazım sımdıden guzel sozlerınıze tessekkur edıyorum ıns alırımda beraber gezılermıze devam ederız...:rendeer:
direksiyon kolay abı ya her turlu motor suruyorum benım snıv saglık motor tmm bu trafık olduruyor benı
BANA DUA EDEN BASARILAR DIGEN HERKEZE TEK TEK TESSEKKUR EDİYORUM.
insallah kazanırım:rendeer:
ya yüksel ben seni akıllı bilirdim ulu orta yerde ehliyet sınav başarı dua böyle şeyler konuşulurmu kardeşim bunun sonu kuyruğa kadar gider benden söylemesi hadi başarılar sana inşallah kazanırsın şu sınavı bizede kutlamak düşer selamlar
Teneke bağla kanka.....:queen: