[Adana - MT]

Murat kardeşim, o gün için tekrar teşekkür ederim, biz her koşulda ve herzaman birlikte olmaya çalışdığımız insanlarız. Burda mesafelerin bir önemi yok gönüller bir olduğu sürece hiç meselede yok :cat:
İsmail ne zaman kuzu işine hazırsa bizde hazır oluruz :thumleft:

tum adana mt ye gunaydddın..ev hanımlarımızın hunerlerı supermmıss devamını beklerız ozellıkle havuclu tatlı:)9 bıdahakıne evı daha buyuk tutalım hametım cunku mt gıderek buyuyor....çağlar kurallalrın uyuyorsa aaramıza hoşgeldın arkadasım.

dün akşam gökhan'a çok güldüm yaw. hala aklıma geldikçe içten içten gülüyorum.

GÜNAYDIN Adana MT nin en güzel insanlarına :rendeer:
beni kastettin deemi :rendeer:
günaydın adana mt

akşamki sıcak karşılama için hepinize çok teşşekür ederim bidahaki gezilerde beraber olmak dileğiyle
hoşgeldin mustafa gezilerede amcanla gelirsin artık:cat:
Murat kardeşim, o gün için tekrar teşekkür ederim, biz her koşulda ve herzaman birlikte olmaya çalışdığımız insanlarız. Burda mesafelerin bir önemi yok gönüller bir olduğu sürece hiç meselede yok :cat:
İsmail ne zaman kuzu işine hazırsa bizde hazır oluruz :thumleft:
ben kendi şahsıma bütün hazırlıklarımı yapacağım:cat:.en 3 gün önceden yemek olayını keseceğim:cherry: :queen:
eee, o zaman günaydın herkese, daha yeni gözlerimi açtım...

gözüne çöpmü battı cengizim o saatte uyandın :p ben daha yeni uyandım :queen:

celikgürselim sanada günaydın:p

ve unutmadan dün akşamki misafirlik için arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :rendeer:
ne çok güldük yavvv :queen:

molaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Gürsel Abim;
Yukarıdaki yazdıklaarını oudumda nekdar Pozitif bi insansın sen yaa.... Gülmeler tebrikler kahkahalar çiçekler.... Allah neşeni bozmasın abicim :)

Gürsel Abim;
Yukarıdaki yazdıklaarını oudumda nekdar Pozitif bi insansın sen yaa.... Gülmeler tebrikler kahkahalar çiçekler.... Allah neşeni bozmasın abicim :)
seninde gökhancım :rendeer:.bu hafta gezi durumu var ben ybr ile gelmeyi düşünmüyorum.artçı olurum gibi
öyledir o, biz aramızda ona gülen oynayan hoplayan çekirge deriz.

haluk ortalık karıştı şimdi ben beni kastettiğini anladım.şimdi öyle olunca senin çekirge ben oluyorum gibi:mrgreen: ama gurubun çekirgesi adaşım diye biliyorum(yerinde duramayan kurtlu :queen:)

seninde gökhancım :rendeer:.bu hafta gezi durumu var ben ybr ile gelmeyi düşünmüyorum.artçı olurum gibi

haluk ortalık karıştı şimdi ben beni kastettiğini anladım.şimdi öyle olunca senin çekirge ben oluyorum gibi:mrgreen: ama gurubun çekirgesi adaşım diye biliyorum(yerinde duramayan kurtlu :queen:)

bi şey diyimi, hepiniz kurtlusunuz :p

evet adana mt 27.12.2008 saat 11'de A2 ehlıyet sınavıma grecegım okuldakı sınavlarıma gırıyorum bu kadar heyecanlanmadım luften dualarınız benden eksık etmeyınız bu sınavı gecmem lazım sımdıden guzel sozlerınıze tessekkur edıyorum ıns alırımda beraber gezılermıze devam ederız...:rendeer:

hepinize iyi akşamlar.sevgili arkadaşlarım bu hafta sonu hava çok güzel olacak bunu degerlendirmek için gezi önerim olacak katılmanz dilegimle
1.Mersin.gözne(sarnıç)
2.Mersin.narlıkuyu

katılmak isteyenlerinde önerileri olabilir katılımcılar aşagıda belirtilmiştir
1 ben.ve ?
2.mustafa abi ve eşi
3.turgay abi ve eşi
4.hayalet.
5.haluk ve eşi
6.simyacı.ve.?
7.barbudos.ve eşi
8.ahmet.ve.?

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
k.cengiz ve ümit;hani dün akşamki resimler arkadaşlar?::yanliss:

hepinize iyi akşamlar.sevgili arkadaşlarım bu hafta sonu hava çok güzel olacak bunu degerlendirmek için gezi önerim olacak katılmanz dilegimle
1.Mersin.gözne(sarnıç)
2.Mersin.narlıkuyu

1 ben.ve ?
2.mustafa abi ve eşi
3.turgay abi ve eşi
4.hayalet.
5.haluk ve eşi
6.simyacı.ve.?
7.barbudos.ve eşi
8.ahmet.ve.?

mersin gözne yi görmedim oraya gidebiliriz. birde bora abiler çamardı diye bir yerden bahsettiler.

1.Mersin.gözne(sarnıç)
2.Mersin.narlıkuyu

1 ben.ve ?
2.mustafa abi ve eşi
3.turgay abi ve eşi
4.hayalet.
5.haluk ve eşi
6.simyacı.ve.?
7.barbudos.ve eşi
8.ahmet.ve.?

evet adana mt 27.12.2008 saat 11'de A2 ehlıyet sınavıma grecegım okuldakı sınavlarıma gırıyorum bu kadar heyecanlanmadım luften dualarınız benden eksık etmeyınız bu sınavı gecmem lazım sımdıden guzel sozlerınıze tessekkur edıyorum ıns alırımda beraber gezılermıze devam ederız...:rendeer:

başarılar dilerim yüksel.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi

dualarım seninle yüksel.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar