yani sürekli kısalar patlıcak acaba bunun bi çaresi yokmu uzunları yakmaktan başka :cherry:
arkdaslar cbr ın kısa farları sürekli patlıyomu :silent:
arkadaşım ekstra bi neon filan tak yada başka bi ampul gibi bişi tak bi yerine motorun o da fazla gerilimi çekip far ampulunü rahatlatsın ve böylece ampulun kavrulmasın...
arkadaşlar cbr nin lastiklerini büyütmek mümkn mü
öncelikle herkese selamlar benim sorum şu avrupa yakasında istanbulda honda cbr 125 lerden ANLAYAN en güzel usta, tamirci, herneyse vardır ama ben bilmiorum yerlerini çünkü burda bir türlü anlayamıyorum nelerin değişmesi gerekip gerekmediğini , öyle rasgele bir motorcuyada gitmek istemiorum... çünkü güvenmiorum... bilen varsa adresi verirse sevinirim.... burda insanın sorununu anlatması çözmesi çok zor... oyuncak yap bozmaya benzemio çünkü![]()
CBR125R ın ön farı komple 105 YTL dir ( OTOSEVER )
Kırılma, çatlama, çizilme hiçbir şekilde garanti kapsamında değildir....
Kullanıcı hatasıdır bariz bi şekilde tartışmasız böyledir...
Saygılar !
Arkadaşlar 1 ay önce havalar nedeniyle motorumu rize ye götürmüştüm.. Dün gittiğimde kardeşim 1 kez calıstırdım motor bölümünden ses geliyor dedi..
Hemen indirdim aşaya calıstırdım ; Ve motor bölümünden cık cık cık cık cık diye bi ses geliyodu.. Ses piston bölümünden geliyordu gibi geldi bana..
Acaba bu ne sesidir..
Performansta hiç bişey yok ; her şey aynı fakat o ses var... hissedilir bir sekilde cıkıyor ses !
Peki arkadaşlar motorunuzu en fazla kaç gün çalıştırmadan duruyorsunuz. Akü ile ilgili bir soru =).