"ruckerpark" antalyada şuanda onu yapan 2 veya 3 usta var.yani her tamponcu yapmıor ön uzatmayı.yapan kişilerde 35-40dan aşşağıya yapmıor.Sen sadece grenajı ver ister çıkma ister orjinal grenajı(ama bnm tavsiyem çıkma verirsen daha ii)adama diorsun abi kaput uzatma yapcaz adam sana soruoo saten ne kadar uzatalım havalandırma açalımmı nerelerden ne kadar açlım dıe.snra da dier dun gelıorsun alıorsun kaputu öle yni eger yaptırcak olursan msndn konusuruz snle ok
35-40 a boyada dahilmi ayrıca boyatıyomusun
valla ben anlayamadım bu beat ın mars sıstemını.dedıgın gıbı soguktanmı,hastalıkmı var bunlarda.bazen mars basıyor.bazende akumu bıtık dıyorum kendımce,marsmı arızalı anlayamadım.hadı ayakla calıstır ,mars arızalı olsa hıc basmaz.dedıgın gıbı bırgun ayak marsıda su koyuverecek.bu motordan sogudum mars muhabbetıne.
ön frene bastıınızda (ya da basıp gaz werdiynizde) ön tekerin orda bulunan bi düzenekne arkaya dooru hareket ettiyni fakettiniz mi, ben bunu ya hafif temaslarda ön çatala yük binmesin ya da ön teker kitlenmesin diye yapıldıını düşünüyom..belki de cok dik olmıyan kaldırım gibi basamakların aşılması için yardımcı falandır. fikri olan war mı? başka skutırlarda war mı?