[İzmir MT] 26.12.08 Cuma 2008'in son toplantısı için buluşuyor...

evet arkadaşlar bu yılıda geride bırakıyoruz bu toplantımızın çok önemi var ,benim için çok şeyi geride bıraktık yeni yılla gene hep birlikte beraber ve .
sağlıklı ve kazasız bellasız girmeyi umud ediyorum :rendeer:.
bornova küçük parkta naci abimiz yeni bir mekan açmış bu toplantımızda isdedik ki kendi mekanımızda .yapalım ..ve hayırlı olsuna gidelim.
toplantı yerimiz .bornova.küçük parkta .turkuaz .kafe,
saat 20.00.orda.buluşalım .
not ...tişorlerimiz gelmiştir sipariş verenler ve isteyenleri bekleriz :rendeer:
:rendeer: bütün izmir mt yi bekliyoruz :rendeer:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yılın son toplantısı nacinin ilk mt karşılaması hadi hayırlı olsun,iyi eğlenceler hepinize,katılımın bol olması dileklerimle.

TAMAM kardeşim biz eletrikçilerin orada buluşuyoruz çılgın ,ali vs tüm arkadaşlara duyurulacak.ÇARŞI gurubu hazır olacaktır.KANIMCA ermanda oraya gelecek

holleyyy bende ordayım

zaten benim eve 5dk lık mesafe :=)

yarın turkuaz cafenin yerini öğreneyim :) bi sorun cıkmazsa son ana kadar bende ordayım :cat:

çorbadan dönenin kaşığı kırılsın be katılım yüksek olsun ki bunlar izmir M.T dedirtelim.belki toplu halde kısa bir sürüşte yaparız:rendeer:

Son düzenleme:
bu sefer gelicem artık sizlerele tanışmak istiyorum...
yeri bilmiyorum ama k.yakadan geleceğim için sorun olmaz...bilen arkadaşlara sorarım...inş.bi aksilik çıkmaz...soğuk havadan korkuyorum sadece....:pale:

TAMAM kardeşim biz eletrikçilerin orada buluşuyoruz çılgın ,ali vs tüm arkadaşlara duyurulacak.ÇARŞI gurubu hazır olacaktır.KANIMCA ermanda oraya gelecek

abi ben yarın k.parkta olucam zaten öğlenden.işim bittikten sonra sizi orda beklicem.öncü birlik olarak gidicem erkenden :cherry::cat:

trdavutak:: k.parkta red line diye bi bar var kime sorsan gösterir.red line nın bitişiği turkuaz cafe:cat:

Son düzenleme:
merhaba kardeşilerim benim:rendeer:

Şu anda iş nedeniyle Bursa da bulunmaktayım.
Yarın erken saatlerde yola çıkabilirsem elbette katılırız Race Cat ile.
Fakat Susurluk tan Bursa yönüne yollar bayağı ıslak ve buzlu! bu risk'e de girmek istemiyorum

Bakalım yarın neler gösterecek. Gelemeyecek olursam hepinize iyi eğlenceler:rendeer:

yarın turkuaz cafenin yerini öğreneyim :) bi sorun cıkmazsa son ana kadar bende ordayım :cat:

Serkan'ım hayırlı olsun yeni makine'nen:cat: kazasız belasız kullanman/ız dileğiyle:wiinkk: kaç model ? 1999 mu?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar