23.12.2008 - Tuğper UZEL' in 2. Duruşması

Mersin İl Temsilcisi
eee dün mahkeme vardı. sonuç?????????????????????????????

Super Moderator
yazıklar olsunn:farao:
bide üstüne madalya verseymiş hakim yazıklar olsun
sen bi gencin ölümüne sebep ol sonrada serbest kal
adım gibi eminim bir motorlu bir arabanın kaza yapmasına sebep olsun ve arabadaki kişi ölsün motorlu kişiye müebbet verirler
naparsak yapalım biz suçluyuz demek:farao:

yangın söndürmede bir tabir vardır sogutmaya bırakmak diye :pr:
bu davada sogutmaya bırakıldı sanırsam:pr:

henüz hiç bişey bitmiş değil adalet ergeç yerini bulacaktır

Son düzenleme:
Formülü Veriyorum...

(Motosiklet < Araç) = Kaza > (Adalet ≠ TR)

YAZIKLAR OLSUN...!!!

İnanın Tuğhan amcanın içi kan ağlıyor şu anda eli kolu bağlı olduğu için.
Çünkü başından sonuna kadar bir sürü ihmal var olayda ve bunlar hukuksal süreçte davanın seyrini-sonucunu direkt etkileyebilecek nitelikteki kanıtların ortaya çıkmasını engelledi bu zamana kadar. Hakimin ve savcının da eli kolu bağlı, kanun ne diyorsa o..

Ateş ise düştüğü yeri yakıyor. Gencecik, pırlanta gibi evlatlarını doyamadan toprağa verdiler.. Bu sürecin bu aile için ne kadar acı verici ve yıpratıcı olduğunu tahmin bile etmek çok güç.

Tek bildiğim, Tuğhan amcanın Tuğper'e duyduğu sevgiden aldığı güç ile bu işin peşini bırakmadığı ve rahmetli Tuğper'in de sağ olsaydı böyle olmasını istediğini düşünerek, ona karşı hissettiği sorumluluk adına bu gayreti gösterdiği. Dün mahkemede Tuğper'in fotoğraflarını masasının üzerine dizmiş ve o şekilde vermiş ifadesini. Allah sabır versin..

Dava sonucu ne olursa olsun, eğer ortada bir suç varsa, ilahi adalet mutlaka yerini bulacaktır. İnancımız gereği tek tesellimiz bu.
Düşmez kalkmaz bir Allah.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu dunyada cekmediyse obur dunyada adalet yerini bulacaktir

adelet güveniyoruz ama çifte standartlar olmasa inş hak yerini bulur istanbulda olsaydım kesin gelirdim...............

Bari 3-5 sene verseydi :)
AdaletSizliğin olduğu bi millette adaletsizce ölmeyi tercih ederim bende..:wiinkk:

katil 2 gün yatar çıkar daha ne beklenebilirki adalet adalet olsa zaten neyse.....

arkadaşlar hemen kapıp koyvermeyin serbest kalması ceza almıcanı göstermez 2 yıl ceza alıcaktır tahminimce ki bu bile yeterli değil sonuçta ortada öldürme ve oradan kaçma var 46 sayfayı okumadım ama en azından daha güçlü bi ceza verilsede bundan sonraki kaza mahkemelerine örnek olsa.

motosikleti biz ne kadar da dikkatli kullansak karşımızdaki araçlar bizi hiç dikkate almıyolar çünkü motosiklet bilinçi oluşmamış bu da cezalarla olur ama giden geri gelmiyo buda bi gerçek TRAFİKTE DİKKAT BİNLERCE HAYAT!

ölen öldüğüyle kalıyor burası gerçek dünya işte yaşamak için yaşamalıyız , slogan "5 dk geç git ama git"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar