abi devam derken acıklarmısın smd bi gecelik iş isteyen arkadaslar var dvm sartmı![]()
Bende bir kaç saniye bakmıştım tv kanal geçişlerinde benziyor dedim içimdem meğer ta kendisiymiş :mrgreen:Tabi kask olayında şöhret olunca alıştı tabi :mrgreen:tekrar gündeme gelebilmek için yaptı sanırım:queen::queen::queen:Şöhret olunca bırakamıyorsun:queen::queen:
abi ne topikmiş ya ben dün 22-23 sularında forumdaydım kapattım bu topik patlamış bi gecede neler olmuş gece gece o kadar adam sitede oluyomuşta haberimiz yok 35 üyeye kadar çıkmış ya helal olsun Atilla abi yakışır (İzdivaç Hakan):queen:
bu nasıl iş arkadaş şimdi starda ki programın düzmece olduğunu hepimiz öğrenmiş olduk bunlar insanları aldatıyolar neden kimse dur demiyor anlamış değilim cok saçma . ..
neyse gelelim atillacım sana şekerim insan bi kalkar kıvırır bi buluşmada oturduğu görülmemiş attila nasıl mazlum oturmuş öyle :mrgreen:
olum konusuruz bildiğin gibi değil:queen:
atiii
programdaki kadın annenmi? değil mi?
sen diyor sabaha kadar o zaman ben duj almak![]()
atilla allah tamamını erdirsin düğün ne zaman:queen::queen::queen:
Atilla adamım seni izleyemedim neler yapabileceğini tahmin ediyorum bir yıldız doğuyor kesin.Artkın bir izmalı posterini yollarsın.
ulen atilla sen adamı öldürürsün..kızla camda konuşuyoduk seni izliyecem diye kapatmak zorunda kaldım biton fırça yedim bu 1 babam belgesel izliyodu kanal değiştirdiğim için fırça yedim buda 2 geldiğimde kız nette yoktu buda 3:salut:![]()
olum ne ayaksın sen öle yaaaa... hani tanımasam harbi evlenicek derim valla... 150 ytl ye neler yapmışsın öle yaa.
puhahaha olm senin yüzüne akşam telefonum hiç susmadı 20 kişi çabuk star tv yi aç diye arar mı puhahahah en son telefonumu kapattım senin yüzünee.. gene showunu yapmışsın pes.. senden herşey beklenir..
ulen atilla pardon HAKAN ne yaptın ettin girdin tüm mt nin evine en sonunda
seni tv de görmek gerçekten güzel ne şeker olmuşsun öle sen![]()
telefon kayıtlarını saklıyorum :queen:
yok be abi gecen başka bi dizide başkasının annesiydi o kadın:queen:
Abi sen niye atladın hemen 'Tro' kelimesi geçtiğinde benle ilgisi yok diye?:queen::queen::queen:benle ilgisi yok:queen:
Abi sen niye atladın hemen 'Tro' kelimesi geçtiğinde benle ilgisi yok diye?:queen::queen::queen:
Ati abi sen sinoplumusun?hemşerimi çıkıcaz burdan:bestmt:::146::