[Manisa MT] Yine Yeni Yeniden Toplaşması :) 19.12.2008

bende bunu sır sanıyodumda kimseciklere diyivermiyodum bee.sen maşallah hekese diyivedin yaa. ni zaman yazıcen bakem sen ehliyet mektebine diyever bi bakem:queen::queen:

Nerde Resimler Arkadaşlar.hadi Hadi Hızlı Biraz

yazıldım bile abi bu cumartesi sınav var ocakın ilk haftasıda alırım heralde ehliyeti:)

oh oh oh fotolar gelmiş :)
keşke gitseymişim dedirten bir toplantı olmuş :cat:
katılanların tekerine ve bu gecenın organizasyonda emegi olan herkesin emegine saglık

arkadaslar cok güzel bi toplaşma olmuş.resimlerde cok güzel.baya kıskandım gelemediğim için.karakacan yamuk yaptı bana debriyajda problem cıkardı ama neyse halloldu hepsi diğer toplaşmalara katılcam inşallaaaah :cherry: artık anlaşıldıki yağmur çamur izmir mt ye vız geliyo:cat::cat:

davut eline sağlık çok güzel resimler...
gecenin sonunda çekildiğimiz toplu resimleri göremedik..onlar kimin makinada ?
resimler bu kadar değil hadi bakalım:p

Herkese teşekkürler.
Güzel bir geceydi.
Arap'çığım beni yancı aldığın için sana extra teşekkür ederim.:rendeer:

sizler sagolun evet geçe gerçekten güzeldi ama diger fotoları hala göremedik toplu çekinenler cesinin çektigi diger makinada ki resimler nerde onlar...

davut, eline sağlık, resimle için.:rendeer:
Diğer resimleri de kısa zamanda bekliyoruss:cat:

toplantılar çok güzel oluyor insanın canının çekmemesi elde diil inş yakında bende aranızda olurum.

izmir ve manisa tayfasının güzel ahlaklı , alçakgönüllü insanları hepinizi özlemişim :rendeer: özer abim ve ablama ayrıca teşekkürler saat 8:30 dan sonra izmir'den kalkıp üşenmediler yağmur çamur demediler geldiler(ayrıca eşime selamlarınızı ilettim oğlumuda sizin için öptüm :) )

mekan geniş sıcak yeni ve ucuzdu :cherry: garsonumuz her zamanki gibi kırıktı :mrgreen:
mekan sahibinede(topiği takip edeceğim demişti yanılmıyorsam)teşekkür ederiz

Asıl biz misafirperverliğiniz ve sohbetiniz için biz teşekkür ederiz. Özellikle Lodos ve İski sohbetinize doyum olmuyormuş, yanlızca eşe selam ve ufaklığa öpücük bölümünde bir eksiklik varmış gibi geldi bana :pale: Hani benim selam ve öpücük iletim? Üstüne borç kalır karışmam :bounce:

Tüm tanıştığım dostlar; tanıştığımıza çok memnun oldum. Umarım tekrar görüşürüz, bu sefer siz İzmir'e gelirsiniz, bizler sizi ağırlarız :thumleft:

Mekan konusunda ise görüşlere katılmakla beraber hala canım kestane çekmekte :cherry: Mekan sahibine ilgi ve alakasından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Yemekler son derece lezizdi :cat:

fotolar süper keşke orda olabilseydim:)serkan abim müdürüm gördüğüm kadarıyla abilerimizin üstünde motosiklet netin giysileri anahtarlıkları falan var biz nasıl alabiliriz bunlardan:)

fotolar süper keşke orda olabilseydim:)serkan abim müdürüm gördüğüm kadarıyla abilerimizin üstünde motosiklet netin giysileri anahtarlıkları falan var biz nasıl alabiliriz bunlardan:)

kaçtane istiyorsunuz sıpariş edin bilgiverin bize biz tembih ederiz sizlere dostlar :rendeer:saygılar .

Kıskandım haaa toplantuyı ama :pr::pr:..

Gelemediğim için bin tane mazeretim olsa da şöle oldu böle oldu
zart zurt demicem. Walla kıskandıran bir aktivite olmuş.

Gidenlerin tekerine kalanların gönlüne nazar deymesin.:):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar